24Mar

Angajatii postei romane te dau afara din institutie mintind

Reading Time: 2 minutes

Am sa va povestesc inca o intamplare de la posta, una in care angajatii de la posta romana te dau afara din institutie. Saptamana trecuta joi am vrut sa trimit cartile Ancai si pentru asta m-am deplasat la oficiul postal cel mai apropiat, in speta oficiul postal 3 din Deva, pentru a le trimite. Acolo era vama si o angajata a venit la noi sa ne spuna sa nu stam, sa revenim mai tarziu. Repet, sa revenim mai tarziu. Am plecat si am revenit a doua zi.


Vineri am si patit ce nu credeam ca vom pati, am aflat pe pielea noastra cum angajatii de la posta romana te dau afara din institutie mintind.

Aceasi femeie care ne-a intampinat joi, a venit si in aceasta zi la noi cu urmatoarea replica.

-Nu v-am spus ieri sa mergeti la gara?

-Poftim!? ne-ati spus sa revenim mai tarziu.

-Eu am treaba azi, sunt singura si ati venit aici… (in spate mai erau alte trei femei care verificau colete, le auzeam destul de clar….) -Unde sa mergem daca oficiul asta e cel mai aproape si de ce sa ocolim orasul?

-Ce vreti sa faceti? -Sa trimit un colet. zic in timp ce ii indic lui David sa se aseze pe banca. -Trebuie sa vad coletul, sa fie ambalat corespunzator.

-E intrun plic cu bule. -Nu-i bine…. e bine, luati mandatul si completati-l. Il iau, ma asez si incep sa scriu. In timp ce scriu vine sa verifice:

-Ati inteles, da? nume prenume, adresa, cod postal….

-Nu e prima nota de transport pe care o scriu, raspund. Pe langa faptul ca ma minti in fata, ma trimiti la plimbare in tot orasul, cand de oficiul postal 3 apartin, ma mai consideri si proasta. Merci.
Inghit inca o data in sec si imi zic ca e noua moda ca se te simti deranjat de clienti si sa-i trimiti la plimbare daca ai treaba multa.

Angajatii de la posta romana te dau afara din institutie pentru ca nu mai chef de munca, pentru ca sunt prea stresati, pentru ca nu sunt remunerati pe masura, pentru ca muncesc intr-adevar destul de mult, pentru ca sunt oameni si obosesc , stiu,  dar sa te priveasca cu dispret, cu superioritate si sa te considere prost mi se pare de-a dreptul incalificabil.

Refuz sa ma mai intorc la acest oficiu, in general la posta roamana

Cert e ca si eu nu voi mai apela  la serviciul acestui oficiu , pentru ca, nu mi se pare normal sa imi faca  un functionar programul si sa ma trimita la plimbare fiindca nu-i convine ca am un copil activ dupa mine sau pentru ca ca nu-i place fata mea. Nu mi se pare normal sa ma plimb cu coletul in toata Deva doar pentru ca la posta nu sunt destui angajati. Nu mi se pare in regula sa fiu tratata cu sictir inca de cand am pasit inauntru. Prost e ca duduia cu pricina se plimba pe la toate oficiile devene si pot sa o mai intalnesc. Toate intamplarile nefericite le-am trecut cu vederea, dar umilinta si aroganta nu prea vreau sa le iert.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice. 

  Sursa foto unsplash

 

Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Angajatii postei romane te dau afara din institutie mintind

  1. Uf….ce bine ca au ajuns la timp si bucuria mea nu a fost alterata. Imi pare rau ca a trebuit să întâmpine aceste probleme. Eu ma consider norocoasă cu angajații de la oficiul postal din comuna mea. Ma anunta cand am colet, sunt prietenoși și își fac treaba bine. Sper sa nu se schimbe nimic!(la mine )

Comments are closed.