Anvelope all season pentru masini de familie

Din topul celor mai renumiti producatori de anvelope auto la nivel mondial, face parte si grupul german Continental. Aceasta companie infiintata in 1871 are o politica proprie cu referire la procedeele de fabricare a viitoarelor modele de anvelope. Inainte de a iesi pe piata, fiecare cauciuc trebuie sa treaca proba a nu mai putin de 100 de teste diferite, pentru a stabili performantele de franare pe carosabile ume si uscate, in diverse conditii de manevrabilitate. Totodata, cei de la Continental sunt interesati sa obtina si un confort sporit la rulare prin reducerea emisiilor de zgomot, dar si un randament la superlativ.
Nu este de mirare ca unele dintre modelele de pneuri Continental au fost alese ca dotari standard pentru o serie de vehicule provenind de la marci celebre. Cifrele indica faptul ca una din trei automobile vine echipat si livrat din fabrica cu astfel de cauciucuri.
La Steffco gasiti o gama variata de anvelope de vara si iarna pentru autoturisme, masini agricole, cargo si industriale.
Cu puncte de lucru in 53 de tari, succesul Continental este datorat si echipei profesioniste care lucreaza in dezvoltarea de noi tehnologii si este formata din oameni de stiinta si cercetatori care se concentreaza asupra crearii de compusi inovatori pentru banda de rulare. Obiectivul este imbunatatirea continua a performantelor anvelopelor de iarna, vara si all season.
Continental este recunoscut si pentru fabricarea de cauciucuri SSR. Acestea reprezinta anvelope runflate, a caror tehnologie asigura rularea cu viteza 80 km/h pentru inca 80 de kilometri, in cazul in care s-a produs o pana de cauciuc.
Continental detine propriul centru de testare – Contidrom. Aici se pun in practica cele mai avansate metode de testare automata la ora actuala. Confortul conducatorilor auto si persoanelor aflate la bordul unui vehicul a reprezentat dintotdeauna o prioritate pe lista celor de la Continental. Prin urmare, acestia au cautat sa solutioneze in mod ingenios si eficient problema emisiilor de zgomot, furnizand o noua tehnologie pentru modelele de anvelope destinate sezonului cald. Optand pentru modele de anvelope de vara si all season Continental, un sofer se poate bucura de urmatoarele beneficii la volanul masinii sale: fiabilitate crescuta, un consum mai responsabil si mai economic de combustibil, un randament kilometric marit si o mai buna aderenta pe suprafetele umede. Daca v-ati hotarat sa comandati online un set de cauciucuri de vara sau de iarna de la Continental, beneficiati de transport si livrare gratuite!
acesta este un guest postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *