Giftology.ro – magazinul de la care mi-am cumparat prima jucarie Kendama

Vreau de mult timp o Kendama. Aproape zilnic vad prin parcuri si pe strazi adolescenti care joaca Kendama. Mi-au starnit si mie curiozitatea si am vrut sa incerc sa joc acest joc.
Kendama e un joc japonez aparut in urma cu aproximativ 300 de ani. In Romania prima jucarie Kendama a fost adusa destul de tarziu, prin 2008. Acum insa, in Romania sunt aproximativ 6000 de jucatori de Kendama.
Regulile jocului sunt destul de simple. Ai un corp din lemn si o bila tot din lemn. Ceea ce trebuie sa faci este sa arunci bila si sa o prinzi in diferite puncte ale corpului. Jucariile Kendama pot fi diferite. Ele pot fi diferite ca marime, culoare, lungimea atei, etc.
Curiozitatea m-a facut sa-mi cumpar o jucarie Kendama. Am ales sa o achizitionez de la Giftology.ro. Sa va spun si de ce:

 • Produse de calitate – la acest magazin online am gasit jucarii Kendama de cea mai buna calitate. Ele sunt originale si corespund si standardelor competitionale.
 • Preturi acceptabile – pretul unei jucarii Kendama este in jur de 100 lei. Acesta este un pret foarte mic pentru o Kendama de calitate. Cei de la Giftology vand doar jucarii Kendama de calitate.
 • Livrare rapida – cei de la Giftology.ro mi-au livrat jucaria Kendama intr-un timp foarte scurt. Am comandat-o intr-o dimineata si a ajuns a doua zi.
  Am vazut Kendama mult mai ieftine in magazine. Dar sunt jucarii Kendama banale si prost realizate. Eu am vrut o jucarie realizata in mod responsabil si atent. Si, la Giftology am gasit-o.
  Totodata, aici am gasit si alte produse care mi s-au parut interesante, produse perfecte pentru a fi oferite cadou in diverse situatii.
  Daca si tu cauti cadoul potrivit pentru cineva sau daca vrei sa-ti cumperi tie o Kendama sau alte chestii interesante, intra pe Giftology.ro. Aici gasesti: jocuri, cadouri stiintifice, gadgeturi&accesorii, home&deco, seturi de constructie 3D, robotica, jucarii, tricouri si accesorii.
  Toate produsele de pe acest site sunt interesante, iar raportul calitate-pret este unul cat se poate de corect. Intra acum pe site, hotaraste-te si comanda.