Horoscopul săptămânal: ce știm și ce nu știm despre el

Să vorbim despre horoscopul săptămânal.
 
Din când în când, cu toții ne uităm, mai în glumă, mai în serios, la un horoscop. Fie că îl auzim pe la televizor spus pe un ton de știre, fie că îl întâlnim într-o revistă fizică sau pe un site, e greu să nu îți pice sub ochi un horoscop.
 
Până la urmă, care e treaba cu horoscopul ăsta, în general și de ce e el segmentat în mai multe tipuri? Chiar dacă pare scris uneori de omul vesel al redacției, horoscopul este o treabă destul de serioasă, și e obținut de către profesioniști din domeniul astrologiei.
 
Astrologia nu este un hobby, ci pentru mulți este un domeniu cât se poate de științific, care se bazează, pe scurt, pe modul în care corpurile cerești ne pot influența aici pe Pământ. Și când zic corpuri cerești, aici intră planetele, dar și soarele și luna. Prin traiectoria și poziția lor în anumite momente ale anului, în opinia astrologilor, ne influențează în anumite moduri.
 
Dacă e să vorbim despre astrologie, nu ne-ar ajunge nici 100 de articole, deci să revenim la tema principală: horoscopul săptămânal.
 
De ce să citești horoscopul săptămânal?
 
Dacă ai auzit de horoscop, probabil știi și câte ceva despre zodii. Leu, Capricorn, Balanță și restul până la 12, guvernează câte o perioadă de o lună din an, iar cei care s-au născut în acea perioadă pot fi numiți în funcție de zodia respectivă.
 
Fiecare zodie vine la pachet cu un set de caracteristici, care influențează personalitatea și modul în care acea persoană relaționează în viață de zi cu zi.
 
Horoscopul săptămânal asta reflectă: comportamentul tuturor celor 12 zodii timp de 7 zile calendaristice, în funcție de mișcarea corpurilor cerești. Evident, asta face un horoscop săptămânal pe bune, nu unul scris din burtă.
 
Pentru că cele mai multe sunt scrise de oameni care își dau cu părerea despre cum se întâmplă lucruri în funcție de starea lor de moment, fără să studieze în niciun fel traseele astrale.
 
Cu toate acestea, există și oameni care se pricep, studiază în permanență modul în care ne influențează planetele și pot avea o părere nuanțată despre acest subiect.
 
 De unde să citesc horoscopul săptămânal?
 
Într-adevăr, în afară de câteva locuri în care scriu profesioniști din domeniul astrologiei, vei avea parte doar de niște predicții lacunare, care de cele mai multe ori nici nu au legătură cu obiectul astrologiei, ci sunt precum secțiunea de bancuri, strict de amuzament.
 
Dacă vrei să citești horoscopul săptămânii scris de astrologi profesioniști, atunci Zenivers.ro e locul din online care merită cu adevărat atenția ta.
 
Poți găsi aici horoscopul săptămânii viitoare în fiecare weekend și nu numai. Pe Zenivers vei găsi extrem de multe articole interesante, despre sănătate, psihologie, istorie, cultură și multe altele, pentru că, indiferent de ce zodie ești, nu trebuie niciodată să te oprești din a fi curios!
Acesta este un guest postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *