Cum mi-am amenajat biroul

Cand lucrezi in cadrul unei companii, de cele mai multe ori trebuie sa accepti biroul care ti se da, fara a avea dreptul sa iti amenajezi totul dupa bunul tau plac. Insa sunt si persoane care au propria afacere si isi organizeaza biroul asa cum isi doresc.
Eu lucrez intr-o companie care mi-a permis sa-mi amenajez biroul asa cum am vrut. M-a lasat sa aleg si eu cand au fost cumparate scaune de birou  decoratiuni, dulapuri si alte astfel de lucruri.
M-am bucurat mult mai ales atunci cand mi s-a permis sa aleg scaunul de birou. Pentru mine e foarte important sa am un scaun confortabil. La urma urmei stau 8 ore pe zi pe acel scaun. Scaunul pe care il am e unul asa cum mi-l doream. E reglabil, e din piele ecologica si imi permite sa am o pozitie a corpului foarte corecta. A fost cumparat de pe Scaune-Online.ro, un magazin online la care poti sa gasesti scaune pentru birou si pentru toata casa ta, indiferent de preferintele pe care le ai.
Apoi, mi-am putut alege si culoarea biroului la care lucrez. Vechiul birou era maro. Acum am optat pentru un birou alb care imi place mult mai mult. Are si un sertar foarte util in care imi tin tot felul de lucruri.
Nu m-au interesat foarte mult dulapurile, insa am vrut totusi sa fie albe si ele, pentru a se potrivi cu biroul si scaunul, care apropo, e crem deschi.
In privinta decoratiunilor nu am ales prea multe. Tot ce am vrut a fost un sticker de perete cu un mesaj motivational. E lipit pe peretele din fata mea si arata foarte bine. Mai am pe geam cateva flori la ghiveci si cam atat.
Mie nu imi plac incaperile foarte incarcate, fapt pentru care am vrut ca in birou sa am miniumul de piese de mobilier si de decoratiuni. Astfel ma pot concentra mai bine si am chef de munca.
Data viitoare, cand se schimba mobila din firma la care lucrezi, vezi poate reusesti sa te implici si tu in alegerea produselor care te vizeaza in mod direct.
 
Acesta este un guest post.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *