Tot ce trebuie să știi despre experiența de mărire a sânilor

Deși tot mai frecvente în ziua de azi, operațiile de mărire a sânilor sunt și astăzi un subiect tabu printre multe doamne și domnișoare. Fie din cauza pudicității, fie dintr-un purism absolut când vine vorba de propriul corp, multe reprezentate ale sexului frumos nu sunt dispuse să discute despre această operație, care pentru multe dintre ele poate însemna atât reîntinerire, cât și o recăpătare a încrederii în propria feminitate.
Din cauze genetice sau evolutive, o femeie poate avea o viață întreagă prejudecăți privind propriul ei corp, lucru care o împiedică să își îmbrățișeze cu adevărat feminitatea pentru a fi pe cât de atractivă își dorește. Aici intervine medicina estetică, o ramură dedicată frumuseții corpului uman, pentru a ajusta, pe cât de fin și inteligent posibil, micile imperfecțiuni care le deranjează pe reprezentantele sexului frumos.
Totodată, aici intervin și problemele, pentru că nișa medicinei estetice este imensă, iar o alegere înseamnă ruleta rusească jucată cu propriul corp. De aceea, pentru ca experiența de mărirea a sânilor, de pildă, să fie una memorabilă și nu una neplăcută, este necesară abordarea unui medic cu o vastă experiență.
Să vorbim, așadar, despre tot ce trebuie să afli despre mărirea sânilor, ca experiență, pentru că dacă ești deplin convinsă ca aceasta va fi una memorabilă, vei stabili toate detaliile tehnice împreună cu medicul estetician.
Ce te determină să iei o decizie pro-silicoane?
Așa cum știi, implanturile cu silicon sunt cele mai populare forme de modalități de mărire a sânilor, nu doar datorită rezultatelor fantastice și pe termen lung pe care le oferă pacientelor, ci și lipsei de riscuri pe care această intervenție le implică.
Dar să lăsăm detaliile tehnice pentru alt articol și să vorbim despre tine. Pentru că tu vei lua această decizie, iar detaliile de manual sunt aceleași peste tot. Ce te determină pe tine să apelezi la un medic estetician pentru o operație de mărire a sânilor. Din experiența medicilor, cazurile cele mai frecvente sunt următoarele:

  • Femei care din motive genetice au sânii mici sau subdezvoltați
  • Femei care nu sunt mulțumite de mărimea, forma și consistența sânilor
  • Femei care vor să treacă la un alt nivel, în materie de mărime a sânilor, de la mediu la generos, sau de la generos la sâni mari

Dacă te regăsești printre cazurile de mai sus, atunci ești în locul potrivit. Dacă ai o situație complet diferită, dr. Panțuru te așteaptă la o consultație pentru a-ți afla povestea și pentru a-ți spune câteva cuvinte despre experiența de mărire a sânilor în cazul tău.
De la primul gând până la rezultate: cum „se simte” mărirea sânilor?
Așadar, ai luat decizia că vrei o mărire de sâni. Perfect! Sunt câțiva pași pe care îi ai de făcut până ajungi la rezultatul final.

  1. Îl contactezi pe medicul estetician, telefonic sau prin intermediul formularului de pe site, de la rubrica Contact
  2. Stabilești o primă consultație, în care tu spui ce îți dorești, iar medicul îți va spune ce așteptări realiste să ai de la dânsul
  3. Discuți toate detaliile tehnice în amănunt, de la mărimea nouă a sânilor, în viziunea ta, până la tipurile de implanturi la care poți apela și tipul de incizie
  4. Planifici operația stabilită cu medicul estetician, după ce acesta îți explică cum trebuie să te pregătești pentru această și în ce constă în detaliu
  5. Treci prin experiența de mărire a sânilor și intri în perioada de recuperare, care depinde ca durată de tipul de augmentare mamară (subglandulară sau submusculară)
  6. Te bucuri de noii tăi sâni care au acum mărimea și forma pe care ți-o dorești

După cum vezi, procesul este unul destul de rapid, iar disconfortul este minim, mai ales dacă alegi varianta mai puțin complicată de augmentare mamară, precum cea subglandulară.
Nu îți trebuie decât puțină ambiție și determinare, iar restul îl poți lăsa în baza domnului doctor Panțuru, care te va încânta cu siguranță prin suportul profesional pe care ți-l va oferi în cazul procedurii efective de mărirea a sânilor, precum și prin suportul psihologic, de care vei avea cu siguranță nevoie pentru a te bucura pe deplin de această experiență unică pentru orice femeie.
Acesta este un guest postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *