Acasa » Cea mai noua si mai practica achizitie a noastra: imprimanta

Cea mai noua si mai practica achizitie a noastra: imprimanta

imprimanta hp

Am cumparat recent o imprimanta hp. Ne-am saturat sa ne plimbam cu o foaie prin jumatate de Deva pana gasim o papetarie buna unde sa imprimam ceva. Ne-am  saturat sa nu le mearga unora imprimanta.  Ne-am saturat sa nu aiba decat alb negru si daca vrem o poza color sa fim trimisi  in alta parte. Nici pretul nu ni s-a parut convenabil, 50 de bani pagina, 1 leu fata verso  ni se parea totusi mult.
Am strans din dinti si-am colindat in continuare prin tot orasul orasul cu o foaie in mana fara sa tinem  seama de timpul pierdut, pana intro zi, cand, aveam nevoie de externarea si scrisoarea medicala de la pediatrie cat mai repede. La primul copy shop era coada si am fost rugati sa ne intoarcem.

Cu hartiile in mana si cu grija ca pierdem programarea de la medicul de familie am luat o decizie importanta: sa  cumparam o imprimanta hp.

Am comandat un taxi si am fugit la Auchan. Nu era prima oara cand luam o hotarare decisiva in pripa, nu era prima oara cand timpul ne presa, nu era prima oara cand  delasarea ne facuse tot amanam. La Auchan am gasit un model Hp DiskJet 2130 si nu am stat pe ganduri, avea pret bun, avea un soft usor de instalat si era perfect pentru nevoile noastre, l-am achizitionat.

Mai erau necesare  un top de hartie si  de un pachet de 100 de folii transparente si gata, problema s-a rezolvat.  Imprimanta sta mandra pe birou in stanga mea si asteapta sa isi faca treaba.

Si si-o face bine. De-o luna si ceva o avem si suntem multumiti de ea. E adevarat ca i-am incarcat cartusele, la cateva imprimari s-au terminat, pentru ca nu se umplu cand sunt puse la vanzare, dar o alta nevoie nu a mai avut.
Ce-am castigat de cand am decis sa avem imprimanta personala?
-timp, in primul rand timp, pentru ca nu mai alergam de la o papetarie la alta, iar orice document e bun de folosit in cateva minute.
– bani, un top de hartie si un pachet de folii pentru pastrare optima a documentelor printate  nu costa mai mult de 30 de lei pe cand un lei pe pagina cantarea mult peste aceasta suma.
-am investit in confortul nostru. E atat de simplu sa stai pe scaun si sa apesi doua butoane ca sa ai orice act in mana.
-nu ne-am mai enervat ca suntem trimisi la plimbare sau cand imprimarea color nu era posibila.
-am putut sa imprimam orice si chiar sa-i scoatem lui David niste poze de la mare pe care si le dorea atat de mult.
-nu a fost nevoie sa ne intoarcem la magazin in cazul unei erori sau greseli.
-am eliminat stick-ul, orice scanare se gaseste acum intrun  dosar predefinit. O data am patit-o,cu un stick ne-am pus  in laptop niste troieni, de unde? de la papetaria unde tocmai fuseseram.
In era asta a vitezei imprimanta e mai mult decat utila. La fel de folositoare ca un calculator, la fel de practica precum un cd.
Si daca ar fi ca HP-ul  nostru sa se defecteze tot spre o imprimanta personala ne-am orienta, doar ca una mai performanta si daca ne va permite bugetul am vrea sa fie pe laser.

imprimanta hp

sursa foto evomag.ro

3 thoughts on “Cea mai noua si mai practica achizitie a noastra: imprimanta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *