Energiile negative au pus stapanire pe casa ta? Nu intra in panica!

Chiar daca nu toata lumea crede in puterea energiilor negative ori pozitive, acestea exista si ne influenteaza viata. Modul in care ne simtim ori actionam depind intr-o mare masura de energiile care sunt in preajma noastra chiar daca de cele mai multe ori gasim alte explicatii pentru comportamentul ori starile noastre. Avand in vedere acest lucru, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre modalitatile la care putem recurge in momentul in care simtim ca in casa noastra energiile negative sunt din ce in ce mai prezente.
Sentimentul de liniste sufleteasca este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le putem trai, acesta oferindu-ne posibilitatea de a ne dezvolta din punct de vedere spiritual. Ca oricare alt lucru frumos, nici sentimentul de pace sufleteasca nu este usor de obtinut, iar in momentul in care il simtim este greu de tinut. Pentru a simti aceasta stare in confortul casei, este necesara utilizarea lampilor cu sare de Hymalaia. Pe langa sentimentul de pace sufleteasca pe care acest tip de lampa il emana, lumina relaxanta pe care o produc lampile cu sare de Hymalaia reprezinta un alt motiv pentru care sunt recomandate.
Arderea lemnului palo santo reprezinta o alta modalitate prin care energiile negative din interiorul casei sunt alungate si inlocuite cu energii pozitive, placute. Pe langa alungarea energiilor negative, acest tip de lemn mai este ars si pentru atragerea prosperitatii deoarece inca din Antichitate se spune ca are aceasta putere. Daca nu crezi in efectele pe care le are arderea lemnului palo santo atunci il poti arde doar datorita aromei placute si relaxante pe care o degaja arderea acestui lemn.
Confortul casei poate fi recastigat nu doar prin schimbarea modului in care e amenajata casa ci si prin arderea ienuparului deoarece fumul degajat de acesta atrage energiile pozitive in casa.
Pelinul este binecunoscut pentru efectele terapeutice pe care le are, fie ca vorbim despre baile cu pelin ori ceaiurile facute cu aceasta planta. Mai putin cunoscute sunt efectele pe care le are asupra noastra arderea acestei plante. Aceasta actiune se recomanda a fi realizata in dormitorul in care dormim deoarece fumul emanat de catre arderea pelinului stimuleaza capacitatea de a visa in timpul somnului si alunga in acelasi timp cosmarurile, asigurand un somn cat mai odihnitor.
acesta este un guest postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *