Cine se poate inscrie la cursurile de limbi straine de la ILSC

Sunt o multime de Centre de Limbi Straine la care doritorii se pot inscrie pentru a invata o limba straina. Un astfel de centru e si ILSC – International Learning and Skill Council. Aici cei care vor pot invata o limba straina de la profesori competenti, dedicati si rabdatori. Cursurile sunt adaptate in functie de cerintele clientilor si se desfasoara intr-un mediu placut.
La cursurile de la ILSC se poate inscrie in primul rand orice persoana care dintr-un motiv sau altul vrea sa invete o limba straina. Unele persoane vor pentru dezvoltarea personala, altele au nevoie la angajare, altele vor sa plece intr-o tara straina si asa mai departe. Nu conteaza ce motive ai, ci conteaza daca esti sau nu dispus/a sa inveti.
Pentru cursuri de limbi straine apeleaza si companiile. Cei de la ILSC.ro ofera cursuri germana companii, cursuri engleza sau italiana. La astfel de cursuri angajatii vor invata cum sa interactioneze mai usor cu clientii din alte tari, isi vor dezvolta vocabularul in domeniul de activitate in care lucreaza si vor invata sa scrie, sa citeasca si sa vorbeasca intr-o limba straina. Care limba? Depinde de cea aleasa de companie. Si crede-ma, nu sunt putine companii care opteaza pentru astfel de servicii.
La cursurile de limbi straine isi inscriu si parintii copiii. Cei care isi dau seama cat de importanta este pentru micuti invatarea unei limbi straine de la o varsta frageda isi aduc din timp copiii la ILSC. Astfel, cei mici se dezvolta frumos pe plan intelectual, dar si social. Cu cat sunt mai mici, cu atat invata mai usor. Daca ai un copil si vrei sa il ajuti in aceasta privinta, intra pe site, vezi detaliile si inscrie-l.
Preturile cursurilor de la ILSC.ro difera de la caz la caz. Una e sa optezi pentru un curs pentru companii si alta e sa ai nevoie de un curs pentru un copil de 4 ani. Una e sa optezi pentru un curs de germana incepatori si alta e sa optezi pentru un curs de engleza avansati.
Pentru a afla toate detaliile, ia legatura cu specialistii.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *