De ce purtam ceasuri de mana?

Daca observam in ultima perioada tinerii adolescenti, insa nu numai ei, aleg sa poarte ca si accesorii ceasuri de mana cat mai diferite pe care de cele mai multe ori si le asorteaza la tinuta lor.
 
In urma cu multi ani de obicei aceste accesorii erau purtate cel mai mult de catre barbati, iar motivul principal pentru care ei alegeau sa le poarte era timpul, sa stie cat este ceasul pentru a putea sa isi organizeze treburile, sa ajuga la cina, si asa mai departe.
 
Ceasurile de obicei erau lasate mostenire de la tata la fiu, din generatie in generatie, observam aici ca lucrurile erau facute cu multa pricepere, ca sa se poata pastra bine in timp.
Aceste accesorii erau mai mult, purtate de catre barbati, femeile erau mai putin preocupate la vremea respectiva de ceasuri dama, ele avand in trecut preocupari mult mai diferite fata de cele de acum.
 
In prezent principalul motiv pentru care alegem sa ne cumparam un astfel de accesoriu este bineinteles cunoasterea timpului ce este foarte pretios in zilele noastre, insa nu numai acesta este motivul pentru care alegem sa purtam un ceas de mana.
 
Un alt motiv este faptul ca acest accesoriu a inceput sa faca parte din tinutele noastre, sa se accesorizeze perfect cu ele, asemeni unei genti sau a unei perechi de pantofi, ceasul se imbina perfect in tinutele noastre facandu-le sa para si mai atractive decat ceea ce sunt, oferindu-le un plus de eleganta si rafinament.
 
De asemenea alegem sa purtam ceasuri din simplul motiv ca ne plac, facem de cele mai multe ori o pasiune pentru ele, spre exemplu alegem un anumit brand, ceasuri Guess, ne plac deoarece au forme cat mai diversificate, sunt de calitate, sunt diferite in functie de mecanism iar pretul este unul foarte bun din punct de vedere al raportului calitate – pret.
Voi ce parere aveti? aveti si alte motive pentru care optati pentru a purta un ceas de mana?
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *