Cum să alegi un inel de logodnă cu smarald de la un magazin online

Cumpărarea unui inel de logodnă este cu siguranță o treaba complicată și complexă.
Câți bărbați au experiență  în achiziționarea unor bijuterii? Prea puțini!
De aceea, un ghid precum acesta vine în ajutorul tuturor celor care sunt pe cale să facă primul pas către viața de familie.
De ce vorbim de inele cu smarald?
Să aflăm în cele ce urmează!
 
Inelele de logodnă cu smarald – perfecte pentru iubitele cu ochii verzi!
O regulă nescrisă a bijuteriilor este că acestea trebuie să se potrivească exact cu fizicul și personalitatea celor care le poartă.
De ce?
Pentru că bijuteriile nu trebuie să iasă în evidență ca obiecte decorative, ci să îi scoată în evidență strălucirea celei pe care o împodobesc. Dacă bijuteriile nu se potrivesc cu aceasta, atunci vor face notă discordantă, și nimeni nu are de câștigat.
Același lucru e valabil și în cazul inelelor de logodnă.
Cu cât acestea se potrivesc cu personalitatea celor care urmează să fie cerute în căsătorie, cu atât simbolistica lor va fi mai puternică: bărbatul își cunoaște cu adevărat viitoarea soție.
Un mic pont, legat de tema acestui articol: inelele de logodnă cu smarald sunt absolut ideale pentru viitoarele mirese cu ochii verzi.
Dacă există ceva mai potrivit pentru expresia match made in heaven, atunci acestea sunt inelele cu smarald în combinație cu ochii verzi.
 
De ce trebuie să ții cont atunci când alegi un inel de logodnă cu smarald?
Dacă ai decis să cumperi un inel de logodnă cu smarald, felicitări!
Ești unul dintre puținii care ies din paradigma clasicelor inele de logodnă doar cu diamant. Cu toate acestea, trebuie să știi câteva lucruri despre alegerea unor inele cu smarald:

  • Alege un inel de logodnă cu smarald de la un magazin online. Poți vedea exact cum arată acesta în funcție de personalizarea pe care o faci, și vei găsi chiar și un preț mai ieftin. Uită-te pe un magazin online precum e-ring.ro, de exemplu, pentru a înțelege mai multe
  • Ia în calcul designul inelului cu smarald în funcție de preferințele viitoarei tale soții. Încearcă să îți dai seama ce i se potrivește. Dacă ți se pare că un inel de logodnă cu smarald nu e de ajuns, atunci poți opta oricând pentru un inel de logodnă cu smaralde și diamante, într-o combinație inedită
  • Alege cu grijă forma și dimensiunea pietrei. Pe de-o parte, vei dori să fie un design armonios, pe de alta, vei observa modul în care îți impactează bugetul total
  • Nu uita de inelul de logodnă propriu-zis. Nu doar piatra contează la un inel de logodnă, ci și materialul prețios, puritatea și culoarea acestuia, precum alb, roz sau galben în cazul aurului
  • Găsește o modalitate să oferi o măsură cât mai exactă pentru viitorul inel de logodnă cu smaralde. Folosește-te de un inel de-al iubitei tale pentru a stabili exact diametrul necesar pentru crearea inelului

Gata, ești pregătit să cumperi simbolul cu care o vei cuceri pe viitoare ta soție!
Iar dacă te-ai decis să încerci online, atunci e-ring.ro este magazinul online care te lasă să personalizezi totul în timp real, pentru a ști exact că ceea ce vezi este ceea ce primești!

guest post

 
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *