Nu stii ce inel de logodna sa achizitionezi? Tine cont de zodia logodnicei pentru a nu da gres

Nu stii ce inel de logodna sa achizitionezi? Tine cont de zodia logodnicei pentru a nu da gres

Achizitionarea inelului de logodna este o misiune destul de grea pentru barbati mai ales in cazul in care acestia nu sunt siguri pe preferintele iubitelor in materie de bijuterii. Avand in vedere ca inelul de logodna este o bijuterie speciala care va fi purtata tot timpul, aceasta trebuie sa se potriveasca 100% preferintelor iubitei. Chiar daca la prima vedere criteriul zodiacal pare un criteriu care chiar nu conteaza in momentul in care faci o achizitie, indiferent de natura acesteia, in unele situatii acest criteriu trebuie luat in seama pentru ca iti mai ofera anumite indicii. Achizitionarea inelului de logodna este una dintre situatiile in care trebuie tinut cont de criteriu zodiacal, mai ales in cazul in care chiar nu ai nici o idee despre ce ai putea alege din multitudinea de inele de logodna cu pietre pretioase. Avand in vedere importanta criteriului zodiacal in procesul de achizitionare a inelului de logodna, iata cateva ponturi de care trebuie sa tii cont:

– Achizitionarea unui inel de logodna cu diamante opulent este o idee foarte buna in cazul in care persoana care va primi inelul este nascuta sub zodia berbecului.

– Pentru femeile nascute sub zodia taurului pietrele pretioase ovale sunt alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre alegerea tipului de inel de logodna.

– Femeile din zodia gemeni isi doresc sa iasa in evidenta tot timpul indiferent de tinuta vestimentara pe care o abordeaza. Avand in vedere acest lucru, achizitionarea unui inel de logodna cu diamante taiate perfect reprezinta ce-a mai buna modalitate prin care acestea pot iesi in evidenta indiferent de modul in care sunt imbracate.

– Reprezentantelor sexului frumos nascute in zodia racului nu le place sa iasa in evidenta motiv pentru care achizitionarea unui inel de logodna clasic, simplu reprezinta ce-a mai buna solutie in aceasta situatie.

– Diamantele si aurul galben reprezinta combinatia perfecta pentru inelul de logodna oferit femeilor nascute in zodia leu.

– Datorita faptului ca femeile nascute in zodia fecioara si balanta iubesc diamantul, prezenta acestuia pe inelul de logodna este o conditie esentiala pentru un inel de logodna perfect.

– Pietrele pretioase in forma de inima reprezinta ce-a mai buna solutie pentru un inel de logodna perfect pentru femeile nascute in zodia scorpionului.

– Achizitionarea unui inel de logodna cu safir, smarald ori rubin este o conditie esentiala pentru ca femeia nascuta in zodia sagetator sa fie impresionata de inelul primit.

– Prezenta diamantului pe inelul de logodna oferit femeilor nascute in zodia capricorn, varsator si pesti este de asemenea o conditie obligatorie pentru ca acestea sa fie impresionate de inelul primit.

In concluzie, in cazul in care chiar nu ai idee despre ce tip de inel de logodna sa achizitionezi, criteriul zodiacal te poate ajuta motiv pentru care trebuie tinut cont si de acest criteriu.

inele de logodnaLasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: