Totul despre repatrierea decedatilor

Rate this post

Sunt destul de frecvente situatiile in care anumite persoane ajung sa isi piarda viata in alte tari. In astfel de cazuri, familia trebuie sa caute o companie specializata in repatriere decedati international. Nu sunt multe astfel de companii, dar daca ai nevoie si cauti, cu siguranta gasesti.

O firma de servicii funerare care se ocupa de repatrierea decedatilor este FunerareNicolas.ro. Cei de aici ofera servicii de cea mai buna calitate si respecta toate prevederile legale.

Cand e vorba de repatriere, un prim lucru pe care trebuie sa il stii e faptul ca ai nevoie de o serie de documente. Si aici vorbim de: pasaport mortuar, certificat de deces, certificat constatator al decesului, certificatul de imbalsamare si autorizatia de transport international.

Cei de la Funerare Nicolas te pot ajuta cu obtinerea actelor necesare. Tot ei vor imbalsama corpul si il vor pregati de transport, astfel incat sa se respecte legislatia, respectiv conditiile de igiena.

Repatrierea decedatilor nu se poate face cu orice masina, ci e nevoie de masini speciale, masini autorizate pentru astfel de transport, cu soferi cu atestat si experienta.

Totodata, repatrierea se poate face si pe cale aeriana. Si aici e nevoie de documentele necesare si la transportul pe cale rutiera, dar si bineinteles de imbalsamarea decedatului. Transportul pe cale aeriana chiar daca in teorie dureaza mai putin, trebuie facute mult mai multe proceduri. In plus sunt si o serie de costuri suplimentare pentru: transportul decedatului de la spital/morga la un aeroport care sa aiba zona Cargo, biletul de avion si pentru preluarea corpului din aeroport, preluare care trebuie facuta tot de o firma specializata, o firma de servicii funerare care are autorizatie pentru zona Cargo.

Ceea ce trebuie sa mai stii e faptul ca e obligatoriu ca trupul decedatului sa fie intr-un sicriu din zinc.

Firmele specializate vor sti exact ce trebuie sa faca pentru a te ajuta sa rezolvi aceasta mare problema cat mai simplu.

Costurile privind repatrierea difera de la o companie la alta, de la un caz la altul. Daca treci printr-o astfel de situatie neplacuta, cauta-i pe cei de la FunerareNicolas.ro si ei iti vor da toate detaliile care te intereseaza.Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: