Cum să alegi cele mai frumoase rochii de gravide pentru cununia civilă

Rochii de cununie pentru gravide pentru mămica miresică

Probabil că este prima dată când devii mămică iar acest lucru nu poate decât să reprezinte un motiv de bucurie. În perioada în care ești însărcinată, corpul tău tinde să se modifice așa că te poți aștepta la kilogramele în plus. Acest lucru nu este pe placul niciunei femei, însă adevărata luptă cu niște kilograme în plus vine în momentul când trebuie să îți alegi hainele.

Ce te faci însă dacă ești o mămică în devenire care are parte în același timp și de o nuntă? Cum găsești rochia pentru cununia civilă? Cum poți alege rochia care să te avantajeze cel mai mult?

Nu trebuie să te panichezi deoarece există multe rochii de gravide pentru cununia civilă din care să alegi. Ca să nu investești prea mulți bani într-o rochie de acest tip, poți căuta rochia ideală în magazinele online. Vei găsi rochii de cununie pentru gravide realizate din diverse materiale și de multe ori te vei bucura și de reduceri.

Rochii baby doll, pentru burtica crescută

Când burtica ta este deja vizibilă, alege să fii o viitoare mireasă care să aibă o rochie frumoasă la cununia civilă. O rochie care este finuță și confortabilă în același timp este cea de tip baby doll. Acest tip de rochie este avantajos pentru femeile gravide, burtica fiind astfel mascată de forma lejeră a rochiei.

Accentul acestei rochii este pus pe decolteu și pe un model atent lucrat (broderie, paiete). Te poți orienta spre o rochie baby doll albă sau în orice altă culoare pală care îți place mult. Vei fi astfel foarte frumoasă în momentul cununiei civile.

Rochii de nașă pentru gravide

Nașa unui cuplu este o persoană importantă iar prezența ei la o cununie civilă va fi cu siguranță remarcată. Dacă ești nășică gravidă în momentul unei nunți, trebuie să alegi o rochie elegantă pentru cununia civilă.

Ca să poți arăta frumoasă și rafinată în momentul cununiei, alege o rochie vaporoasă care să îți sublinieze rafinamentul. Culoarea este la alegerea ta, însă culorile deschise sau vioaie te vor transforma, prin aspect, într-o persoană mai caldă și veselă.

guest post

Despre Roxana 714 articole
De profesie mama, mama de rege mic. Sensibila, usor neincrezatoare in sine, dar ferma si consecventa. Cinica. Iubitoare de vise sunt o stare de spirit imperfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
combina frigorifica
Cum ne pregatim pentru iarna?

Odata cu venirea verii, fiecare gospodina incepe sa adune provizii pentru iarna, intocmai ca furnicuta din fabula. Fara indoiala, fiecare...

Închide