Cele mai populare setari pentru inele de logodna cu pietre

Inelul de logodna este poate simbolul primei declaratii de dragoste pentru persoana indragita, din seria de gesturi care aduc romantism unei relatii de cuplu. De aceea, este important sa alegeti o banda de logodna pe gustul alesei dumneavoastra. Uneori, viitoarea partenera de viata doreste ca inelul de logodna si cel de casatorie sa se asorteze ca stil si atunci ati putea sa o surprindeti printr-o vizita spontana intr-un magazin de profil, pentru a evita sa cumparati un inel nepotrivit.
Cele mai frumoase inele de logodna sunt, in opinia multora, cele ornamentale cu un singur diamant sau cu mai multe pietre pretioase: smaralde, rubine, ametiste, safire. Fara indoiala, diamantele si safirele sunt nestemate mai dure, mai dificil, insa nu imposibil, de spart sau fisurat. De aceea, vi le recomandam ca elemente decorative pentru inele de nunta sau de logodna.
In ceea ce priveste montura pietrelor preferate pe inelul de logodna, exista mai multe tipuri de setari. Cele mai populare sunt setarile cu trei si patru gheare, deoarece ofera mai multa protectie pietrelor sau cristalului tintuit. Bijutierii din atelierul Atcom sunt neintrecuti in arta impodobirii inelelor cu pietre si folosesc atat metoda tintuirii manuale, cat si tehnici avansate de incrustare cu ajutorul laserelor de ultima generatie, de mare precizie, riscurile ca un diamant sa se desprinda de la locul sau fiind practic iesite din discutie. Oferta noastra de inele de logodna 2017 contine si modele de benzi din aur cu pietre rare montate in setari tensionate. Daca optati pentru un astfel de inel de logodna pentru a va cuceri jumatatea, va sfatuim sa tineti cont ca acestea sunt mai delicate decat cele cu piatra solitara in setare cu doua sau trei gheare, de exemplu. De aceea, atunci cand se initiaza activitati gospodaresti sau sportive, este preferabil ca inelul sa fie scos de pe deget si depozitat corespunzator pana cand isi va relua locul pe deget.

guest post

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: