Mituri despre echipamentele de monitorizare prin GPS

In calitate de furnizor de sisteme de localizare si masurare a consumului de combustibil prin GPS si GPRS, Fomco isi propune sa desfiintele falsele conceptii cu privire la acest tip de echipamente. La fel ca in cazul tahografelor digitale, a caror introducere obligatorie pe teritoriul UE a intampinat si reactii initial negative din partea soferilor, si sistemele pentru monitorizare prin GPS sunt privite cu oarecare reticenta de unii dintre conducatorii auto. Daca aveti retineri in a instala un astfel de sistem de supraveghere auto, ar trebui sa stiti ca el nu este costisitor, insa orice companie, indiferent de numarul angajatilor, are nevoie de un management eficient al flotei auto, lucru valabil din momentul in care recurgeti la aceasta solutie.

Departe de a fi un instrument de spionaj, asa cum este perceput de catre unii soferi, supravegherea auto prin GPS are efecte pozitive asupra procesului de lucru, reducand mult din sarcinile angajatilor si sporind siguranta conditiilor de lucru. Beneficiile sunt multiple: asistenta in cazul defectiunilor, acces la trasee mai potrivite etc.. Din punct de vedere psihologic, faptul ca dispun de confirmarea sarcinilor efectuate, ii influenteaza in mod pozitiv pe soferii de autovehicule de transport.

Indiferent ca o flota detine peste 300 de autovehicule sau doar 3, un echipament de localizare prin GPS isi dovedeste utilitatea prin oferirea de informatii in timp real. Rezultatele se vor reflecta prin cheltuieli mai reduse si un randament mai bun, prin indeplinirea eficienta a mai multor sarcini, zi de zi.

Monitorizarea flotei auto prin GPS constituie o investitie care presupune produse hardware si software. Ceea ce este important este ca instrumentele de monitorizare GPS iti permit 24/24 sa fii la curent legat de activitatea flotei auto, putand in permanenta optimiza rutele si timpul pe care il petrec soferii la volan. De asemenea, asta inseamna si ca ai ocazia sa reduci consumul de combustibil precum si sa iei decizii rapid, in cazul unui eveniment neprevazut.

Datorita tuturor acestor avantaje, un sistem de monitorizare GPS poate fi privit drept o investitie de viitor, in special pentru ca va ajuta sa diminuati costurile flotei auto.

Despre Roxana Trandafir 763 de articole

Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cum să alegi cele mai frumoase rochii de gravide pentru cununia civilă

Rochii de cununie pentru gravide pentru mămica miresică Probabil că este prima dată când devii mămică iar acest lucru nu...

Închide