15Aug

Am folosit gama Parusan cu sampon si ser tonic pentru caderea parului. Nu o recomand

Reading Time: 2 minutes

Nu sunt un om usor de dus de nas de reclame si cu toate astea m-am lasat indusa in eroare de entuziasmul Ancai Serea din spotul pentru gama Parusan. Cum sa nu o cred cand isi falfaia mandra podoaba capilara regenerate de parca nu ar fi avut niciodata probleme? Cum sa nu o cred cand spunea ca avea ii cazuse parul  dupa nastere?

gama parusanAm crezut-o si mi-am cumparat toata Gama Parusan, sampon si ser regenerator.

Nici nu va spun cat de nerabdatoare am fost sa ma spal pe par, mai ales ca tocmai terminasem un tratament cu ulei de argan, cand ajuns sub dus aveam acelasi entuziasm ca si cel al protagonistei din reclama.
Samponul parusan se aplica pe parul ud, apoi se maseaza scalpul ca dupa 2-3 minute sa se clateasca parul cu apa multa. Eu am facut doua aplicari, asa am procedat cu fiecare sampon si nu cred ca acum era ceva gresit. Mi-am frectionat bine tot scalpul, fara sa apas si apoi am clatit, de doua ori. In prospect scrie ca samponul revitalizant din gama parusan hraneste pielea cu vitamine nutritive, opreste de par sa cada in numar mare si le stimuleaza pentru crestere.
In cazul serului tonic sunt aceleasi specificatii, cu diferenta ca dupa aplicare acesta nu se clateste, ci se poate lasa pe par pentru ca acesta sa fie coafat. Serul se aplica dupa spalare, bineinteles.

 

Gama parusan se adreseaza cu precadere femeilor.

La prima pieptanare exact dupa baie am observat cateva fire de par pe perie, dar nu m-am nelinistit, era un process normal la parul proaspat spalat.
A doua zi dimineata, insa fire de par am mai gasit, m-am amagit cu gandul ca rezultatele nu se vad din prima.  Mai aveam nevoie de cateva bai asupra podoabei capilare ca ea sa se simta bine.
Nu ma spal zilnic pe par pentru ca am inteles ca nu e indicat, dar am un interval regulat de 2-3 zile  la care repet procedeul.
Cu ingaduinta am asteptat sa vad cum mi se schimba textura, cum capata suplete, cum straluceste.

  • Nu a fost asa decat in prima perioada, apoi firele de par continuau sa cada si pe perie si pe perna.
  • Scalpul mi se ingrasase.
  • Aspectul era acelasi ca dupa orice spalare.

Si atunci ce face gama parusan? Cu moralul jos si mustrandu-ma ca am crezut in minuni m-am gandit la o schimbare.
Dupa o luna am revenit la uleiul de argan si la samponul meu cu extract de grau si o masca tot cu argan despre care voi vorbi in viitor.
A fost mai mult decat suficient timpul pentru a ma convinge ca gama parusan nu e pentru mine, nu pot sa o recomand nimanui si nici nu o  sa ma uit la reclame care stiu ce sa scoata in evidenta. Produsele astea nu sunt cu nimic speciale.
Ce experienta aveti cu ele? Le-ati folosit?
M-am intors la obiceiurile pe care le recomanda si un medic, uleiul de argan fiind foarte bun impotriva caderii excesive.
Daca va intereseaza o puteti achizitiona de aici.

Vă invit să vă abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne antrena la discuții zilnice.

Sursa foto emag

Please follow and like us:
Pin Share

19 thoughts on “Am folosit gama Parusan cu sampon si ser tonic pentru caderea parului. Nu o recomand

  1. Dupa incheierea alaptarii, mi-am cumparat samponul Parusan si niste vitamine, minerale pt unghii, par si piele, la recomandarea farmacistei (care cica le vinde in tandem pt efect max.). Nu sunt multumita de rezultat. Nu l-as mai cumpara, nu l-as recomanda. Pretul e destul de mare…45 lei.
    Cineva mi-a zis ca abia dupa 2 luni de folosire se observa o diferenta. Nu stiu ce sa zic.

  2. Am cumpărat și eu parusan de aproximativ 2 săptămâni dar parcă și mai rar i-mi este parul .Cred ca reclama e mama comerțului. S-Au sa îmbogățim pe alți. Nu mai face-țin reclame dacă un produs nu este bun.Nu e chiar așa de ieftin pt.un om de rand.

  3. Daca la unele tipuri de par samponul nu este potrivit,asta nu inseamna ca nu este bun!fiecare tip de par este diferit,ca ph-ul pielii de altfel!samponul nu poate da rezultate la fel!la unele tipuri se potriveste,la altele nu!asta nu inseamna ca trebuie sa facem reclama negativa produsului respectiv!intr-adevar parerile sunt imaprtite!fiecare dintre noi avem pareri diferite,nu pot fi toate la fel!eu sincer nu l-am incercat,dar de curiozitate il voi cumpara!

  4. Am folosit gama Parusan respectiv sampon si ser tonic Parusan timp de o lună.Nu observ nici un efect benefic.Imi cade părul in continuare si se unge părul după trei zile.Eu nu- l recomand.Anca Sterea nu mai fă reclamă!Dar azi pentru bani ce nu fac uni.

  5. Rezultatele se vad dupa 6 luni de la folosirea unui produs, efectele nu sunt rapide, nici cele pozitive, nici cele negative. S-ar putea peste catva timp sa ai suvite noi de par si parul sa fie mai rezistent, si nici sa nu sesizezi.

  6. Eu nu am folosit Parusan, însă am folosit Plantur și la mine a funcționat. Nu am văzut eu direct, însă cumnata mea a observat la vopsit că îmi ieșeau ceva mai mulți pufuleți prin zonele cu foarte puțin par.

    Te

  7. Nu am folosit Parusan si nu cred ca este anormal sa nu cada parul deloc! Părul se regenerează, deci și cade. Intr-adevăr, dacă sunt prea multe fire căzute de fiecare dată la pieptănat (eu mă pieptăn de câteva ori pe zi, dar ceva mai multe fire rămân pe perie doar dimineața, la prima periere, în rest, câteva, doar) este o problemă, însă din fericire, nu am avut-o până acum. Și încă ceva – de regulă produsele cu reclamă multă le evit. 😉

  8. Nu este prima oara cand aud ca Parusan nu este exact ceea ce trebuie. Intr-un timp si eu ma gandeam sa incerc gama si ma bucur ca n-am facut-o pentru ca ar fi fost o investitie proasta

  9. Eu sincer am folosit de la parusan, șamponul de mai multe ori și a fost chiar ok. Intenționez sa folosesc și tonicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *