Negociat.ro, un alt site cu anunturi gratuite

Se ia o intamplare: doi tineri cu un sugar in brate se afla in situatia de-asi schimba locuinta inchiriata. Se da un site cu anunturi gratuite. Se prezinta o alterare a starilor de spirit si o agitatie continua. Se impune o mutare rapida, pentru ca, desi pe timp de vara cheltuiele de la intretinere cresc constant.

Ce sa faca tinerii in situatia data? Sa se mute!

Noi am fost in situatia cu pricina si tin sa va spun ca pe atunci nu constientizam cat de mult ne va marca aceasta intamplare. Atunci ne ajuta dorinta de mai bine si nevoia de a sta undeva comod, acum, la o distanta de 3 ani, dupa 5 mutari succesive nu am  mai avea puterea sa o iau de la capat. Nevoia de  stabilitate si-a spus cuvantul.
Dand timpul inapoi, in mintea mea amintirile se deruleaza atat de clar si de viu de parca totul s-a intamplat ieri. Totul a inceput in fata listei afisate pe panou de administrator, in dreptul garsonierei de la numarul 19 era un pret exorbitant pentru prima luna de vara, 120 de lei. Nu mi-a venit sa cred si am mai urmarit o data randul de sus in jos, apoi de sus in jos, rezultatul a fost acelasi, nu ma inselase vederea, aveam de achitat 120 de lei. M-am inapoiat in casa si am cautat caietul pe care notam valorile apometrelor, nu erau exagerate, ci la fel ca in orice alta luna. Cu caietul in mana am plecat la tabel ca sa deduc de unde a rezultat asa o suma. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca se marisera tarifele pentru canalizare si curatenie. Ce mai era de facut? Mai trebuia sa o intreb pe doamna de la administratie daca nu cumva era o greseala.
Nu a fost, doamna mi-a facut senina un calcul ciudat de pe urma caruia a rezultat aceasi suma. Am achitat fara sa mai spun nimic si am plecat spre casa dezamagiti. Se profita de faptul ca suntem chiriasi si nu prea avem ce spune.
Dezamagirea mi-a adus in minte ca si facturile din timpul iernii fusesera umflate, pentru o garsoniera confort 2 unde functiona un singur calorifer platisem 350 de lei. Sotul era la fel de descumpanit si el si starea de neliniste ne-a cuprins pe amandoi.
Copilul de cateva luni nu stia ce se intampla, dar ne simtea si incerca sa se cuibareasca mai tare langa sanul meu. Uitandu-ma in ochii lui mari si limpezi mi-a venit cea mai buna idee. Sa ne mutam!

Asa a inceput cautarea pe site-urile cu anunturi gratuite.

Din lista cu anunturi imobiliare am ales ceva cu pret mic, apartamente mai mici, insa cu precadere garsoniere.
Prima locatie pe care am vizitat-o a fost la un pret bun, dar proprietarul care ne intampinase in prag ne-a privit cu atata mirare, incat am simtit ca nu suntem bine veniti. Casa nu era nici ea prea primitoare, cred ca fusese a unei persoane in varsta de pe urma caruia ramasese un mobilier modest, foarte uzat si un loc murdar si neacoperit de covoare. Desi locuinta era intrun bloc izolat si avea centrala proprie era un loc insalubru pemtru un sugar.
A doua a fost o garsoniera, acolo am gasit niste oameni harnici, ce renovau si zugraveau, dar fiindca au tinut sa spuna ca sunt profesor, respectiv ofiter, am simtit din nou ca nu acolo trebuia sa poposim. Noi, niste simpli oameni cu probleme de sanatate nu eram de rangul lor.
Baiatul ne astepta cu nerabdare si oarecum nelinistit si el. Eu toata ziua m-am batut cu starile contradictorii si mi-am purtat copilul prin incapere. Sotul nu s-a dezlipit de laptop continuand sa caute.
Seara a gasit un anunt promovat de o agentie imobiliara, era tocmai ce cautam, o garsoniera mica si modesta, dar curata si frumoasa dupa poze. Am decis impreuna ca Alex sa sune agentul si dupa o jumatate de ora de discutie in care i-a spus situatia noastra in detaliu, ne-am ales cu o alta vizionare.
Aveam noi o indoiala ca era la anunturi gratuite, dar ne-am linistit cand am facut cunostinta cu doamna cu care vorbisem, era de o mare seriozitate.

La doua zile ne mutam lucrurile pe rand, proprietarul iubea copiii si ne-a primit fara sa clipeasca. A contat cuvantul agentului imobiliar pentru ca:

-el stie care sunt asteptarile proprietarilor.
-are o idee asupra ofertei de inchiriere a orasului.
-e interesat sa inchirieze pentru ca isi primeste comisionul aferent.
-e un liant intre cele doua parti cunoscand povestile amandurora.
-poate sa negocieze in favoarea chiriasilor.
 
Asadar, in lista cu anunturi gratuite cautati si cele propuse de agentii. Merita.
Oferta de pe negociat.ro este de acum o alternativa.
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *