Azi am incurcat putin setarile modulului jetpack pana l-am sters de tot

Azi am facut numai prostii in fata calculatorului, i-am corrupt un fisier din windows si am stricat fara voie setarile modulului jetpack, daca as fi in locul pc-ului meu as cere o indentificare faciala si atunci cand moaca mea ar aparea in cadru mi-as parola fereastra definitiv.
Am sters ce-am sters si nu mi-a mai functionat corespunzator start meniul, am sters ce-am sters si mi s-a restartat intruna browserul. Pana m-am enervat si-am pus windows-ul de la 0, dupa un an era cazul sa mai stric ceva la el, zic.
Si dupa ce am instalat fereastra curata, m-am muncit o ora sa caut si sa-I pun si driverele si cand sa rasuflu usurata si sa incep a-mi citi mailul in tihna vad o eroare pe wordpress.

Setarile modulului jetpack nu imi mai puteau accesa pagina.

Hm? Ma scarpin intelligent cu mana stranga pe obrazul drept si caut o solutie. O sugestie din partea wordpress era sa ma deconectez si apoi sa ma logez din nou, daca ziceau ei care-s mai destepti ca mie sa tot fie asa, am facut intocmai. Dar la relogare roxanatrandafir.ro nu mai aparea in modul deloc. I-am dat adauga si….m-am trezit cu o adresa de wordpress in locul site-ului meu, roxanatrandafirblog.wordpress.com. Na-ti-o franta ca ti-am dres-o! scuip in san, ma scarpin si cu mana dreapta pe obrazul stang si o iau de la capat. Rezultat similar.
Nu tu statistici, nu tu cititor, nu tu abonati, nu tu nimic. Aplauze pentru stricatoarea sefa, io. Nu-i nevoie sa ma incurajati, plec si singura capul si imi pun cenusa in el.
Ce-i de facut? eu despre jetpack auzisem numai lucruri bune. Ce Dumnezeu facuse acum, de ce radea de mine? am apasat pe inca cateva butoane si mi-am pus link-ul oficial la loc si apoi l-am sters.
Duca-se acolo unde s-au dus ideile mele nebune de-a mai apasa pe ceva in plus.
Acuma singura mea grija e ca ai mei cititori si asa putini sa mai fie conectati, altfel am schimbat plugingul de abonare si sper sa mearga altfel ma voi dovedi „desteapta” degeaba. Ce nu am sters azi o sa sterg maine
sursa foto7 thoughts on “Azi am incurcat putin setarile modulului jetpack pana l-am sters de tot”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *