De la tunsoare „baietel” la plete de printesa… cu extensii de par ieftine si bune!

De la tunsoare „baietel” la plete de printesa… cu extensii de par ieftine si bune!
Rate this post

De cand ma stiu, mi-am dorit sa am plete lungi, lungi de tot, ca printesele din povesti, si sa-mi pun flori in par. Dar, din cauza parintilor mei, n-am putut niciodata sa mi-l las sa creasca, fie macar cat sa-mi acopere urechile…

Când eram mica, mama mea ma mintea că ma duce la cofetarie, dar, de fapt, ma ducea la frizerie si ma radea pe cap – ca sa am parul des cand ma fac mare, zicea ea. Desi nu aveam paraziti, nu era vara in care sa nu ma rada pe cap…

Ceilalti copii radeau de mine, si mie imi era atat de rusine, dar parintilor mei nu le pasa – ziceau ca-mi vor binele si ca „stiu ei ce e mai bine pentru mine”.
Nici cand m-am facut mai marisoara si m-au dat la scoala, nu mi-au lasat parul sa creasca, pentru ca trebuia „sa am un aspect ingrijit si ordonat”…

Ma uitam cu tristete la alte fetite si le invidiam pentru parul lor cel lung si pentru ca parintii lor le intelegeau. Nici dupa ce am intrat la liceu nu a fost mai bine – odata pe luna trebuia neaparat sa ma tund. Nu la coafor, ci la frizerie! E de mirare ca eram poreclita „baietel”?

Mi-am jurat ca, dupa terminarea liceului, plec de-acasa orice-ar fi. Am intrat la facultate in alt oras si m-am cazat la camin. Ca sa castig si eu niste bani, am inceput prin a imparti fluturasi cu reclame pe strada. Asa am aflat ca, pot, in sfarsit, sa arat asa cum vreau eu si ca nu e nevoie sa astept ani in sir ca sa-mi creasca parul. Am aflat ca pot sa-mi pun extensii de par ieftine de la Lysee Luxury Extensions! Si m-am grabit sa-mi pun, pentru ca nişte estensii Keratina Silver m-au costat doar 255 de RON !

Fetelor, daca sunteti si voi in situatia mea, nu ezitati sa dati un telefon la 0753.675.646 sau sa trimiteti un e-mail pe adresa extensiilysee@gmail.com. N-o sa va para rau!

extensii de par ieftine3 thoughts on “De la tunsoare „baietel” la plete de printesa… cu extensii de par ieftine si bune!”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: