Superstitii legate de verighete

Rate this post

Chiar daca suntem oameni maturi si rationali, trebuie sa recunoastem ca ne temem de superstitii si evitam lucrurile care aduc ghinion, desi ne declaram imuni la ele.
Evident ca exista o multime de superstitii legate si de verighete, iar in materialul urmator va prezentam cateva cu scop informativ:
-se spune ca persoana care doreste sa se casatoreasca repede trebuie sa atinga cu degetele verighete cu diamante purtate de miri la iesirea de la cununie si sa repete in gand:”Asa voi purta si eu si alesul inimii mele peste trei luni” de trei ori. Verigheta cu diamante deschide usa casei cununiei, iar dorinta se va indeplini pana la sfarsitul anului.
-Verighetele de argint se dau si se poarta numai la nunta de argint. La cununie aduc noroc doar cele din aur cu diamante.
-cate diamante (nu conteaza marimea) vor avea verighetele, atatia copii frumos si sanatosi vor avea mirii.
-sotia careia i-a plecat sotul de-acasa si se crede inselata, dar doreste sa-l aduca inapoi, sa atinga usor cu obrazul verigheta miresei si sa spuna de trei ori in gand:”Te vei intoarce in curand, te vei intoarce la mine!”
-verigheta vindeca toate bolile avute de mire sau de mireasa inainte de cununie. Prin duritatea si puritatea lor: diamantul si aurul au capacitatea de a alunga bolile din orgasnismul purtatorului.
-verighetele de pret mentin tineretea si starea de spirit, astfel ca acei care le pastreaza pe deget vor fi creativi, optimisti si vor arata intotdeauna bine.
Dincolo de superstitii, mirii trebuie sa-si pregatesca din timp verighetele sa-si poata jura credinta eterna in fata tuturor, iar cele mai frumoase, trainice, ieftine si aducatoare de fericire bijuterii se gasesc pe Jomaz.ro!
In ziua nuntii, daca vedeti pe cineva ca doreste sa se atinga de verighetele voastre, fara sa vi le scoata de pe degete, lasati-l! Crede in superstitiile pe care le-ati aflat de la mine…1 thought on “Superstitii legate de verighete”

  • Interesant postNu prea cred in superstitii, dar acum imi amintesc ca in zilele de dinaintea nuntii mele, diferite persoane imi spuneau sa am grija cu verighetele, cu rochia de mireasa…

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: