mami te iubesc
08Sep

Mami, te iubesc foarte mult

Reading Time: 2 minutes

Statea tolanit in mijlocul jucariilor si ma privea printre gene. Eu citeam o carte online, Suge-o Ramona si din cand in cand ii mai aruncam o privire. Cand ma asteptam mai putin  s-a oprit din joaca cu un tractor si mi-a zis:
-Mami, te iubesc foarte mult!
L-am privit clipind des ca sa-mi alung emotia din ochi, dar era limpede si pentru el ca ma coplesise.
Nu era prima oara cand isi declara iubirea pentru mine, dar era prima oara cand o facea atat de spontan.
Venea spre mine, mergeam spre el, nici jucariile, nici cartea complet idioata nu mai contau atunci. Eram doar noi, ochii nostri umezi, imbratisarea noastra si iubirea.
-Esti mama mea, cea mai frumoasa mama. Te iubesc, mi-a repetat cu obrazul ingropat in tricoul meu.
-Si eu te iubesc atat de mult incat nu pot sa cuprind in cuvinte.
-Asta inseamna mult?
-Foarte mult!
-Dar eu, mami te iubesc si mai mult, cu inima mea mica.
Si l-am tinut asa multa vreme, simtindu-I rasuflarea mica, emotia, puterea. Toata lumea incapuse in cuvintele lui si inca o data viata se dovedea a fi foarte frumoasa.
L-am incurajat constant pe David sa se exprime. I-am spus ca nu e o rusine sa fi emotionat, sa plangi, sa te arati afectos sau iubitor. L-am ajutat sa intelega cum se ofera flori si de ce, i-am spus sa nu uite de zambet cand face toate astea si dupa declaratia de dragoste plina de tot dragul e clar ca am misiunea mea de mama a reusit.
Ma declar fericita si foarte iubita.. Iubirea lui declarata e balsamul pentru inima mea. Motivul pentru care lupt in fiecare zi sa fiu bin, sa ma remontez sa merg mai departe. Nu e deloc usor, dar tot datorita lui am invatat sa nu ma plang. Cum sa ma plang cand iubirea lui e datatoare de viata?

 

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice.

mami te iubesc
Sursa foto

Please follow and like us:
Pin Share

8 thoughts on “Mami, te iubesc foarte mult

  1. Ti se pune un nod in gat, nu?
    Asa simt eu cand vin Daria si Andrei sa ma imbratiseze si sa imi spuna ca ma iubesc. La fel se intampla in fiecare zi. Niciodata nu o sa ma satur de acest lucru. Mereu parca e pentru prima data!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *