Situatii din care asigurarea GoTRAVEL de la Gothaer te salveaza

Calatoriile tale sunt importante, fie ca pleci in interes de serviciu, in vacanta sau la shopping in strainatate. Mai mult, pentru ca trebuie sa fii in siguranta, este important totodata sa constientizezi ca pot avea loc oricand evenimente neprevazute, cum ar fi sa te imbolnavesti sau sa iti pierzi bagajele.
 
Pentru ca siguranta clientilor este pe primul loc, Gothaer pune la dispozitia acestora asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate GoTRAVEL, cu acoperire in intreaga lume (inclusiv SUA si Canada).

Iata cateva cazuri in care asigurarea GoTRAVEL te va salva:

 

  • Agentia de turism de la care ti-ai achizitionat pachetul turistic intra in faliment

In cazul in care agentia de turism de la care ai cumparat pachetul turistic intra in insolventa sau faliment si nu mai poate presta serviciile turistice pe care le-ai platit, poti fi despagubit pentru pierderea ta financiara prin intermediul acestei asigurari de calatorie. Intra pe https://www.gothaer.ro/pentru-tine/calatorii/asigurare-calatorii-go-travel/si descopera mai multe detalii despre acoperirea suplimentara InsoTRAVEL de la Gothaer.
 

  • Anularea biletelor de avion, din motive care tin de tine

Deoarece evenimentele neprevazute pot aparea chiar si atunci cand iti planifici vacanta in cele mai mici detalii, asigurarea GoTRAVEL te va proteja in cazul anularii calatoriei, din motive care tin de tine. Daca vei opta pentru acoperirea suplimentara ExtraTRAVEL, iti vei putea recupera banii cheltuiti pe biletele de avion.
 

  • Pierderea bagajelor

Cu siguranta, ai auzit de la prieteni, daca nu ti s-a intamplat chiar si tie, ca pierderea sau furtul bagajelor iti poate strica vacanta. Gothaer s-a gandit si la acest aspect si iti ofera acoperiri suplimentare pentru pierderea sau furtul bagajelor, astfel incat sa fii protejat inclusiv in cazul in care bagajul tau ajunge la tine cu o intarziere mai mare de 6 ore, din vina transportatorului.
 

  • Practicarea de activitati sportive de agrement cu grad mediu de risc

In general, atunci cand mergi in vacanta, vrei sa experimentezi lucruri noi si sa te recreezi si prin intermediul diverselor activitati sportive pe care le poti practica in tara respectiva. De la schi si snowboard, pana la snorkelling si tenis sau alte sporturi de agrement (baschet, calatorii cu balonul cu aer, echitatie, fotbal, handbal, schi nautic, scufundari) asigurarea GoTRAVEL te protejeaza in cazul in care te accidentezi atunci cand le practici.
 
Odata cu avantajele pe care ti le ofera in toate situatiile enumerate mai sus, daca alegi asigurarea GoTRAVEL de la Gothaer poti beneficia si de alte optiuni oferite gratuit, printre care: prelungirea valabilitatii politei de asigurare cand esti deja in strainatate, acoperirea activitatilor sportive cu grad redus de risc etc. In plus, o poti cumpara si plati oricand online.
 
Asadar, daca intentionezi sa calatoresti in strainatate nu uita sa te asiguri!
Acesata este un articol de tip guest post
Sursa foto internet2 thoughts on “Situatii din care asigurarea GoTRAVEL de la Gothaer te salveaza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *