Acasa » Cuvintele dor, durerea inca-i vie

Cuvintele dor, durerea inca-i vie

cuvintele dor

Imi ardeau ochii de plans gandindu-ma ca ai plecat prea brusc, bunicule. Mi se zbatea in suflet toata durerea si incarcatura zilei de 27, pe care niciodata nu am sa o pot numi decat cea mai neagea zi dintre zilele calendarului. Nu prea eram in apele mele si parca tot ce faceam, faceam din automatism. Nu a fost o zi obisnuita.
Azi as fi vorbit oricui despre tine, asa ca sa-mi mai scot durerea afara, dar se pare ca am invatat sa tac. Atunci cand am deschis gura pentru a spune ce simt am primit o dura lovitura, mi s-a spus ca era cazul sa te las sa pleci, traisei destul. Nici sa ma fi lovit traznetul si nu m-as fi simtit la fel, mi se arsese fiecare madular si pana sa ma matur ca sa ma adun mai veni o palma. Incurajarea. Ca eu sunt tanara. Daca nu era nasa noastra cea care imi vorbise as fi facut stanga imprejur si as fi plecat. Respectul ce il port m-a facut sa raman si sa tac, Greutatea sufletului mi se urcase in gat si totusi am avut puterea, nu stiu de unde, sa nu plec ochii, ci sa duc discutia intro alta directie.
Am simtit bratul lui Alex tinandu-ma mai strans, semn ca facusem ce trebuia si vezi, sunt in mainile cele mai bune, bratele cele mai bune.
Cand am ajuns acasa am putut sa plang fara sa ma judece nimeni. Hohotele mele pe masura durerii vii. Durerea mea. Ceilalti nu au cum sa o inteleaga, sa o aline, sa  o stearga.
Nu stiu ce-a fost in mintea mea cand m-am dezvelit cu atata usurinta, ca o creanga aplecata de vant am reusit sa ma port, dar te asigur ca azi am inteles ce-mi spuneai, ca atunci cand cuvintele dor sa nu iti apleci umerii.
Au trecut trei luni si nu exista mangaiere. Nici nu o sa o mai caut, durerea asta va fi cu mine la fel, vie. Imi lipsesc vorba ta, rasuflarea-ti, urarea de noapte buna, povata, mustruluiala, dar mai ales imbratisarea, dar dorul asta mi te aduce mereu inapoi si ii multumesc. Ii multumesc profund, du-te cu bine, eu sunt cu dorul de tine.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

cuvintele dor

 

Tags:

3 thoughts on “Cuvintele dor, durerea inca-i vie”

  1. Pingback: Un apel inregistrat din gresealata | Roxana Trandafir

  2. Pingback: Un apel inregistrat din gresealata | Roxana Trandafir

  3. Pingback: Un apel inregistrat din greseala – Roxana Trandafir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *