Chiar am nevoie de covorașe auto Audi A4?

Rate this post

Majoritatea mașinilor sunt făcute să arate bine. Modelele de Audi A4 în special îți dau senzația de confort, eleganță, fiabilitate și bunăstare. Asta dacă sunt îngrijite. O mașină murdară, fie ea cât de scumpă și de top nu te atrage. Sunt însă destui șoferi meticuloși în ceea ce privește curățenia interiorului și foarte grijulii în ceea ce privește exteriorul. Mașinile lor arată mereu impecabil, sunt dotate cu tăvițe portbagaj, covorașe auto Audi A4, bandouri laterale, protecții pentru praguri și restul accesoriilor.
Cum trebuie să arate un Audi A4
Mașina e a doua ta casă. Te reprezintă. Așa cum îți dorești să faci o impresie bună atunci când ai oaspeți în sufragerie tot așa ar trebui să gândești și atunci când cineva urcă în mașina ta. Prima impresie dă tonul. Mirosul, aspectul, senzația de lux, siguranță, confort lasă o impresie durabilă și asupra familiei tale dar mai ales asupra prietenilor. Iar modelele de Audi A4 sunt create să lase o impresie durabilă. Asta dacă sunt dotate cu tot ce trebuie, inclusiv covorașe auto Audi A4, moi, cu design special, fără miros de cauciuc, pliabile și bine fixate în podea.
Sunt covorașele o prioritate?
Cam da. Covorașele originale sunt o necesitate absolută și o prioritate dacă ții la mașina ta. Dacă ți-e teamă că un set de covorașe din cauciuc vor strica aspectul cool al mașinii mai gândește-te puțin. O mașină nouă, frumoasă dar plină de praf, pete, urme de noroi, umezeală și firmituri arată la fel de neplăcut ca o mașină de model vechi. Diferența e că ai dat mai mulți bani pe ea. Nu covorașele strică aspectul ci faptul că te-ai urcat cu picioarele pline de var, ciment, pământ, apă sau noroi direct pe covoarele originale ale mașinii. Știi cât de greu se curăță covoarele originale? Foarte greu. Mai bine le protejezi cu un set de covorașe auto Audi A4 cu sisteme de fixare originale și margini înalte decât să regreți mai târziu.
Chiar trebuie covorașe originale?
De ce nu pot cumpăra orice set de covorașe? E vreo diferență? Prima și cea mai importantă diferență este că cele originale au sisteme de prindere perfect compatibile cu forma și podeaua unui Audi A4. Faptul că un set de covorașe auto Audi A4 de la PTC Auto este bine fixat sub picioarele pasagerilor și mai ales sub picioarele șoferului face diferența. Un covoraș care alunecă este un covoraș ineficient, inexistent și fără rost. Situația ideală este ca bucata de cauciuc, dotată cu margini ample să nu lase vreo picătură de apă să treacă dincolo și să păteze podeaua. Pentru că umezeala este dușmanul mașinii.
Covorașele originale sunt în general mult mai rezistente, create pe conturul podelei mașinii, din cauciuc de cea mai bună calitate și la prețuri accesibile. Nu au miros, sunt moi, plăcute ca design, au întăritură la călcâiul șoferului și se potrivesc foarte bine cu stilul și modelele de Audi A4. De ce ți-ai dori să cumperi altceva când ai tot ce-ți trebuie creat de specialiștii de la Audi și oferit de PTC Auto?

 

Acest  articol este un guest post

sursa foto internetLasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: