GUILLAUME MUSSO
©PHOTOPQR/LE PARISIEN/JEAN-BAPTISTE QUENTIN PARIS LE 26 02 2013 ; 47 EME ETAGE DE LA TOUR MONTPARNASSE L ECRIVAIN GUILLAUME MUSSO SORT UN NOUVEAU ROMAN INTITULE "DEMAIN". (MaxPPP TagID: maxpeopleworld591922.jpg) [Photo via MaxPPP]

O carte de Guillaume Musso la carti in dar #6

Guillaume Musso e un autor celebru al zilelor noastre, atat de celebru incat cred ca oricine are o carte semnata de el in biblioteca. Autorul insusi sustine ca scrie cartile pe care si-ar dori sa le citeasca si asta-i marele atu al literaturii sale. Un francez cosmopolit foarte indragostit de America aduce in cartile sale un aer proaspat si intamplari dinamice ce usor se transforma in aventuri. O sa gasiti la Guillaume Musso mult suspans, schimbari dramatice de situatie, dar si o poveste de iubire. Finalurile sunt mereu altfel decat va asteptati, autorul reuseste  sa tina cititorii cu sufletul la gura.

Carti in dar #6 va aduce o carte semnata de autorul francez, volumul Central Park, daca il vreti trebuie sa imi spuneti De ce va place sau nu va place Guillaume Musso?

Guillaume Musso

Conditii de participare:

 • Sa adaugati un comentariu in care sa scrieti un raspuns argumentat la intrebarea de luna asta. O puteti face fie in formularul de sub articol, fie pe facebook sau google+
 • Sa nu fi castigat la concursul carti in dar in ultimele doua luni.
 • Sa distribuiti acest articol pe retele sociale.
 • Daca sunteti declarati castigatori sa imi scrieti datele de contact pentru livrare in timp util.

Concursul va dura pana la data de 12 octombrie la orele 23.59 si tragerea la sorti va avea loc la 13 octombrie dimineata.

Pentru cei curiosi de impresia mea despre cartea Central Park pot sa o vada aici

Va doresc mult succes tuturor. cititi zilnic, cartile va dau aripi.

Sursa foto 1

Despre Roxana Trandafir 779 de articole
Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

6 comentarii publicate

 1. Buna Roxana si multumim pentru frumosul concurs. As vrea sa iti raspund la intrebare, insa nu cunosc nimic despre Guillaume Musso (spre rusinea mea). Nu are sens sa mint sau inventez. Voi sti si imi voi face o parere despre cum scrie in momentul in care voi citi cel putin o carte scrisa de el.

 2. Nici eu n-am citit nimic scris de Musso, nici nu am vreo carte de-a lui in biblioteca. E mereu o aventura si o mare bucurie sa descopar scriitori noi si buni, iar descrierea ta (mai ales finalurile imprevizibile) e o recomandare si o tentatie careia nu vreau sa-i rezist

 3. un scriitor interesant ! nu am citit încă nicio carte scrisă de el ! sper să câştig premiul şi să pot astfel să îmi formez o părere personală !
  cu drag, îţi doresc lecturi plăcute în continuare ! multă sănătate !

Trackback-uri și pingback-uri 2

 1. Cartea lunii de la concursul carti in dar | Roxana Trandafir
 2. Carti in dar #7 azi cu Marc Levy "In alta viata" - Roxana Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Jurnale frumoase si Recomandari din Blogosfera #4

E duminica si eu citesc bloguri, chiar ma gandesc sa scriu o lista cu bloguri recomandate, dar imi amintesc brusc ca...

Închide