Nu mai vezi bine de aproape? Incearca lentilele de contact multifocale (progresive)!

Vezi in ceata sau dublu in timpul activitatilor ce iti solicita vederea de aproape? Nu mai vezi bine cand citesti sau scrii? Ai inceput sa indepartezi cartea pentru a putea citi? Ai dureri de cap sau de ochi in timpul cititului? Cel mai probabil suferi de prezbiopie. Medicul oftalmolog iti va prescrie o reteta pentru ochelari de vedere cu lentile bipolare sau progresive sau lentile de contact progresive, in functie de preferintele tale.
La fel cum forta noastra fizica scade odata cu varsta, si vederea noastra are de suferit, mai ales dupa 40 de ani. Odata cu depasirea acestui prag, ochii isi pierd capacitatea de acomodare (modificare a diametrelor sau a formei lentilelor oculare asa incat imaginea sa se focalizeze pe retina), simptom atribuit prezbiopiei. Prezbiopia este cea mai comuna boala a ochilor si se manifesta prin vedere incetosata in activitati care se bazeaza pe vederea de aproape, cum ar fi: lectura, munca in fata calculatorului, diverse indeletniciri migaloase, etc.
Ochelari de vedere progresivi sau lentile de contact progresive?
Depinde. In functie de preferintele tale, de stilul tau de viata, poti opta fie pentru ochelari de vedere, fie pentru lentile de contact pentru a corecta prezbiopia. Sau, ambele variante, de ce nu!? Poti purta ochelarii acasa si lentilele de contact progresive la serviciu sau la ocazii speciale, de exemplu.
Pentru a corecta prezbiopia, oamenii alegeau ochelarii cu lentile bifocale, cu toate ca trecerea brusca dintre campul vizual apropiat si cel de la distanta se facea foarte lent si inconfortabil. Din fericire, lentilele de ochelari progresive au fost inventate, revolutionand optica medicala. Astfel, pentru prima data exista posibilitatea inglobarii valorilor de distanta si de aproape pe aceeasi lentila.
Lentilele de contact multifocale (progresive) sunt special proiectate pentru a asigura o vedere optima la orice distanta. Datorita designului special cu 3 zone progresive, fiecare corespunzand uneia dintre distantele de vedere (aproape, intermediar si distanta), lentilele de contact multifocale prezinta un avantaj in plus fata de ochelarii de vedere progresivi, deoarece se aplica direct pe cornee, astfel ca lentila se va misca natural odata cu ochiul, tranzitia de la o distanta la alta producandu-se rapid. In plus, lentilele de contact multifocale isi asigura un camp vizual mai larg.
Avantajele folosirii lentilelor de contact progresive:
• Corectie precisa adaptata pentru fiecare purtator in parte.
• Vedere optima la toate distantele, functionand ca o pereche de ochelari 3 in 1.
• Eliminarea cetii si senzatiei de ameteala.
• Eliminarea acelui “salt al imaginii” foarte des intalnit la lentilele bifocale si trifocale.
• Un look natural. Ca orice alt tip de lentila de contact, nimeni nu isi va da seama ca porti lentile sau ca ai probleme cu vederea.
Comanda online lentile de contact progresive la preturi mici de pe Conga.ro!
Pe Conga.ro, veti gasi o gama variata de lentile de contact (lentile zilnice, lunare, saptamanale, anuale; lentile cu dioptrii, pentru corectia viciilor de refractie sau lentile cosmetice), la cele mai mici preturi de pe piata. Conga.ro colaboreaza direct cu producatorii si distribuitorii oficiali ai celor mai renumite branduri de lentile de contact, astfel ai garantia ca achizitionezi lentile originale, de calitate, sigure pentru sanatatea ochilor tai.
Lentile de contact Air Optix Aqua Multifocal – port de zi/inlocuire lunara
Air Optix Aqua Multifocal de la Conga sunt lentile de contact multifocale cu purtare zilnica si regim de inlocuire lunar, ce asigura confort excelent si acuitate vizuala pe toata perioada utilizarii, datorita oxigenarii de 5 ori mai buna decat cea a lentilelor din material hidrogel.
Senzatia de confort este sporita si de sistemul unic Aqua Moisture care aduce un triplu beneficiu: lubrifiaza, mentine hidratarea si pastreaza confortul zi dupa zi.
Pure Vision 2 HD Multifocal – Port flexibil (de zi sau continuu pana la 30 de zile)
Pure Vision 2 MultiFocal de la Conga sunt lentile de contact cu purtare continua, cu un design inovativ ce iti permit sa ai o vedere clara la orice distanta – aproape, departe si intermediar.
Concepute dintr-un material unic care asigura confort sustinut si sanatate oculara, lentilele Pure Vision 2 MultiFocal asigura un flux optim de oxigen si impiedica formarea depunerilor de proteine.
Datorita profilului special rotunjit al marginilor lentilele progresive Pure Vision 2 MultiFocal sunt confortabile la purtare atat ziua cat si noaptea. In plus, pot fi purtate zilnic (10-12 ore pe zi) si sunt aprobate F.D.A. pentru port continuu (zi si noapte) pana la 30 de zile.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *