Guest Post: Fotoliu de masaj iRest de la Masatto – ce trebuie sa stii despre acest produs

Daca esti in cautarea unui fotoliu de masaj care sa fie si compact, complex in functii, iRest este pentru tine. Acest producator este renumit pe piata de profil. Din gama sa de optiuni, astazi ne oprim la modelul Irest SL- A151 ROBOSTIC.
Acest tip de fotoliu este destinat folosirii in mod individual, personal in cadrul caminului, este portabil si se gaseste in cadrul magazinului online www.masatto.ro. Acestia au si reprezentante, showroom-uri prin toata tara, deci exista si posibilitatea de a-l vedea si a-l testa pana la cumparare. Iata si cum se defineste:

  • Este echipat cu role de masaj, cele care de altfel iti ofera si un stil potrivit dupa intensitatea dorita – 2 la numar, acestea se “deplaseaza” de-a lungul corpului.

 

  • Include perne de aer ce se plaseaza strategic la partea de sezut, putand sa maseze zona foarte bine, insa in egala masura cu atentie la intensitate. Se intelege si relaxarea ce rezulta din asta, avand in vedere ca tine de o perna de aer care actioneaza in sensul miscarilor specifice masajului. Desigur, se poate regla pe 3 nivele.

 
 

  • Dispune de incarcare de tip USB si de doua boxe. Asta permite ca utilizatorul sa se relaxeze in cel mai complex mod, avand muzica preferata la indemana. Nu numai sursa de tip USB permite asta, ci si boxele care ofera o claritate a sunetului asa cum va doriti in astfel de momente.

 

  • Masajul oferit este de genul framantarii, a baterii sau o combinatie intre cele doua. Desigur, cunoscatorii fac diferenta. In orice caz, alternativa celor doua este nu numai placuta, ci si necesara, in functie de ce scop are masajul in sine.

 
 

  • Se poate alege masajul pe diferite zone al corpului, in mod individual.

In ceea ce priveste design-ul acestui tip de fotoliu, afla ca este curbat si cu forma ergonomica. Desi aparent simplu, este special conceput pentru o postura de relaxare in timpul masajului. Dispune de o sina de tip S si L, exact ceea ce are coloana nevoie in diferitele sale unghiuri, atat pentru pozitia clasica de sezut, cat si pentru cea de usoara inclinare, de intindere.
Este oarecum mai compact decat confratii sai, cu un design simplu, cu manere ce nu ies in evidenta. Asta il face si mai placut, daca ne gandim la spatiul pe care il ocupa intr-un camin.
Pentru a fi folosit nu impune cunostinte avansate din punct de vedere tehnic. Asadar, panoul de control este unul intuitiv si usor de folosit. Puteti alege dupa preferinte, pe modul automat de ce nu.
Achizitia de la Masatto
Pentru cei care isi doresc un astfel de fotoliu de masaj si nu numai, furnizorul Masatto este o sursa de incredere. Acum si in varianta lor online se poate analiza foarte usor gama de optiuni, stocul disponibil, precum si informatii detaliate despre modul de functionare al fiecarui fotoliu de masaj.
iRest este doar o gama din cadrul ofertelor de la Masatto. Fotoliile de aceasta marca se completeaza cu cele de la Panasonic, Rokol, Inada si multe alte branduri.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *