Nu vrei sa pierzi datele de pe vechiul Iphone? Utilizeaza EaseUS MobiMover!

Telefonul mobil a devenit atat de important pentru noi incat stocam in interiorul acestuia date foarte importante pentru noi. Avand in vedere acest lucru, in momentul in care ne schimbam telefonul mobil trebuie sa transferam pe noul telefon mobil toate datele stocate pe vechiul telefon mobil. Aceasta operatiune poate fi destul de greu de realizat in cazul in care nu stii cum sa procedezi. Din acest motiv, pe piata aplicatiilor pentru telefoane mobile au aparut fel de fel de aplicatii menite sa simplifice transferul datelor intre doua dispozitive.

Dintre toate acestea, EaseUS MobiMover este aplicatia cea mai utilizata de catre utilizatorii de Iphone. De ce ma refer la utilizatorii de Iphone? Pentru ca in momentul de fata Iphone X, cel mai nou model de Iphone lansat de catre cei de la Apple, poate fi precomandat si cu siguranta va fi foarte achizitionat. Din acest motiv dar si pentru ca unii utilizatori de Iphone se vor intreba cum pot sa transfere datele de pe vechiul Iphone pe noul Iphone am decis sa scriu despre aceasta aplicatie.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceasta aplicatie, EaseUs MobiMover este o aplicatie prin intermediul careia se pot transmite date intre doua dispozitive Iphone precum si intre un computer si Iphone sau viceversa. Pe langa faptul ca prin intermediul acestei aplicatii viteza de transfer a datelor este foarte mare, EaseUS MobiMover mai ofera un alt mare avantaj si anume faptul ca poate fi utilizata fara nici un cost suplimentar. Sa descarci si sa instalezi aceasta aplicatie este tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te putea bucura de avantajele oferite de catre EaseUS MobiMover. Avand in vedere ca aceasta aplicatie poate fi gasita si sub forma de trial trebuie sa descarci EaseUS MobiMover Free 2.0 deoarece aceasta este noua versiune a acestei aplicatii ce permite acces nelimitat la avantajele oferite de catre aceasta aplicatie. Spre deosebire de versiunea gratuita, cea trial permite transferul a 10 fisiere zilnic.

Un alt lucru pe care trebuie sa il stie cei care utilizeaza aceasta aplicatie este faptul ca pot avea acces la datele transferate ori la copia de rezerva creata prin intermediul acestei aplicatii chiar si dupa ce actualizezi sistemul de operare.
In concluzie, in cazul in care doresti sa creezi o copie de rezerva cu informatiile pe care le detii in momentul de fata sau pur si simplu vrei sa transferi anumite date trebuie sa utilizezi EaseUS MobiMover deoarece in momentul de fata este cea mai buna aplicatie.Lasă un răspuns