preotul care a bruscat un bebelus
01Nov

Un astfel de om in sutana, o bestie, mai poate fi lasat sa boteze copii?

Reading Time: 2 minutes

Imi tremura mainile de furie. Inchid ochii si respir adanc doar ca sa nu fac vreo criza  in vazul copilului meu. Mi se strange carnea in timp ce scriu despre preotul din Braila ce a bruscat un bebelus. Cand? In timpul botezului. Popa asta, canalia asta smuceste un nou nascut, doar pentru ca i-a prins sutana si nimeni nu a reactinat “sa-l elibereze” din stransoare.
Daca priviti bine imaginile lumea e panicata intai, cand cel mic tipa si se agata de sutana, apoi abia se misca sa salveze “stresatul “captiv. Ba chiar mai mult, o voce de femeie ii spune tot micutului sa stea cuminte?! Cum isi permite el sa urle si sa tina “slujitorul” Domnului de haina preoteasca? Asa ceva e curata blasfemie, pe cuvant.
Si cum il vedeti pe popa scos din pepeni, rasuceste pruncul ca pe un sac de cartofi si il intoarce la masa. Ii se infoaie sutana si ii se tranteste in cap de parca toti nervii ar fi facut curent in jurul sau. Eu zic ca a fost necuratul care isi facea simtita prezenta.
Ia copilul  pana la urma si copilul iar se revolta si se agata, dascalii sar sa-l ajute, la copil nu sare nimeni. Nici parintii, nici nasii, nimeni.
La fel cum nimeni nu a zis nimic cand popa ii acopera copilului gura cu un gest brutal. Sa deranjeze si ei “preotul? Fereasca sfantul! scuipa in san, fac o cruce mare si da in pas inapoi. Sa nu tulbure taina facuta cu nervi.
Preotul din Braila ce a bruscat un bebelus recunostea, insa ulterior ca era nervos dinainte de slujba. Si cand si-a gasit sa rabufneasca? tocmai cand bietul copil a inceput sa planga.
Niciun martor la acea ceremonie nu are vreo tresarire in ceea ce il priveste pe micut? Chiar atat de mult sa tina o panica? Chiar asa de sfiosi sa fim in fata unui popa agresiv? Nimeni nu ia pruncul in brate, nimeni nu face nimic, inmarmuriti sub vraja momentului toti tac, nu conteaza ce se intampla, ca nu tine mult!
INTREBAREA MEA ESTE: Cum se face ca un popa e nervos in Biserica? De ce nu se stapaneste? Nu poate? E bolnav. Nu vrea? E un caine. Un astfel de om nu are ce sa caute langa cele sfinte. Popilor de ce nu li se face un text psihologic in fiecare an? Sau sa merge pe aceeasi premisa ca tot ce se intampla in Biserica e normal? Ca orice prunc e pazit de Domnul cat e in mainile popii?
Fara sa am ceva preotii, eu pe un astfel de om l-as caterisi inainte ca politia sa intervina.

ă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

preotul care a bruscat un bebelus
sursa foto

Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Un astfel de om in sutana, o bestie, mai poate fi lasat sa boteze copii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *