Castigatorul carti in dar #7 este Cristina Tomi

O sa va anunt  acum cine e Castigatorul de la editia a 7 a carti in dar, pentru ca, maine trebuie sa plec din zona. Nu va fie cu suparare, nu cred ca nedreptatesc pe nimeni daca efectuez tragerea la sorti cu cateva ore mai repede, decat sa nu o mai fac deloc, mai bine asa. Deci castigatorul carti in dar #7 este :

Castigatorul de la editia a 7 a carti in dar

Cristina Tomi, conform numerelor intrarii in concurs.  Felicitari! Astept o adresa ca sa fac cartea sa „zboare”.

Acum ca stiti la cine e Castigatorul de la editia a 7 a carti in dar cred ca asteptati un raspuns si din partea mea, nu?

Cred ca vreti sa stiti daca voi continua sau nu concursul. Ei bine, am decis sa continui acest concurs. Da, am decis sa continui fie si pentru un singur participant. De ce? Pentru ca ideea mea era sa sustin lectura. Pentru ca am pornit acest concurs de dragul cartilor. Pentru ca aceia dintre voi care se inscriu vin aici tot de dragul lor. Cred in schimbul de idei asupra volumelor. Sper ca acest concurs al meu sa isi atinga si scopul educativ.

Vreau sa uneasca oameni, sa gaseasca pareri diferite, sa aduca bucurie si titluri noi in mintea fiecaruia.

As vrea sa va ganditi in fiecare luna la carti in dar cu placere. As vrea sa cititi ca sa aveti ce sa scrieti la intrebarile mele, as vrea sa ma faceti sa va ofer si mai multe carti, as vrea sa spuneti tot ce va place sau nu va place sa cititi. Sa povestiti despre personajul de suflet. Sa fiti sinceri cand va referiti la un autor care nu va atrage deloc. As vrea sa promovam impreuna literatura de calitate. Sa ne incurajam copii sa citeasca.

As vrea sa credeti in sloganul carti in dar: Lectura ne face liberi. Da, as vrea sa cititi ca sa ajungeti acolo unde va doriti si sa va simtiti liberi. Voi cititi zilnic?

Castigatorul de la editia a 7 a carti in dar

Sursa foto

Despre Roxana Trandafir 779 de articole
Sunt Roxana, mama lui David si fac din asta misiune de suflet. Iubesc marea, cartile, toamna si cuvintele ce nasc povesti. Sunt timida ce in lumea ei traieste liber si frumos.

5 comentarii publicate

  1. Mulțumesc! Ce bucurie! Și ce veste frumoasa ne dai!
    Și da, citesc aproape zilnic; mai am cate o scăpare, dar, ținând cont că este un lucru care mă face să mă simt bine și mă ajută să fac fata zilelor tumultoase sau plictisitoare, incerc să îmi fac timp mereu.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Carti in Dar #8 cand va invit sa redeveniti copii - Roxana Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
firma de arhitectura
Guest Post: Ai o firma de ARHITECTURA? Afla in ce ar trebui sa investesti!

In ziua de azi, firmele de arhitectura sunt extrem de populare, intrucat din ce in ce mai multe persoane, fie...

Închide