Pegas, bicicleta copilariei noastre

Probabil cu totii am avut o bicicleta Pegas cand am fost copii, fie ea cumparata nou nouta, sau ramasa mostenire de la fratii nostri mai mari, bicicleta de care ne amintim si acum cu drag.
Eu una imi aduc aminte de prima mea bicicleta pe doua roti, era gri si parca era special facuta pentru mine, desi primul ei proprietar fusese fratele meu, insa el avusese mare grija de ea, iar acum se afla in perfecta stare de functionare.
Imi aduc aminte ce emotii am avut atunci cand am primit-o, parca si acum vad strada pe care am copilarit, strada ce nu era foarte circulata atunci de cat de copiii care se jucau diverse jocuri ale copilariei, sau se plimbau cu bicicletele.
Prima mea plimbare cu Pegasul meu vopsit gri argintiu a fost una plina de peripetii. Nu aveam roti ajutatoare deoarece parintii mei credeau in mine si imi spuneau mereu ca pot merge singura, ceea ce am si facut pana la urma.
Verile mi le petreceam plimbandu-ma cu fetele pe bicicleta, inventand fel de fel de jocuri in care noi eram eroii principali.
O copilarie frumoasa, o copilarie adevarata, tot asa imi doresc sa imi cresc si copiii mei, intr-o atmosfera a jocurilor adevarate.
Din punctul acesta de vedere am vazut ca cei de la Pegas ofera in continuare pe piata celebra bicicleta a copilarie noaste, si putem alege in functie de varsta, atat pentru copii cat si pentru noi, in functie de activitatile pe care ni le dorim sa le desfasuram.
Sotul meu chiar a primit pentru servici o bicicleta electrica, cu care se poate deplasa in momentele zilei pentru diverse activitati pe care le are in afara firmei, bicicleta ce il ajuta sa scape de traficul infernal din momentele de varf ale zilei.
Asteptam acum cu nerabdare momentul in care cel mic va putea trece la urmatorul pas si anume acela de a ii cumpara primul lui Pegas.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *