23Nov

Ati auzit de centrul de meditatii Capri? (P)

Reading Time: 2 minutes

Centrul de meditatii Capri vine in ajutorul tuturor celor mici si celor mari care vor sa isi aprofundeze cunostintele de matematica sau de limbi straine. Meditatiile se desfasoara la sediul centrului. Centrul de meditatii Capri din Bucuresti se afla intro locatie circulata si ultracentrala a capitalei si si-a deschis portile de doi ani.
Profesorii de la centrul de meditatii Capri sunt alesi dupa anumite rigori, prietenosi si pretentiosi aceasta incearca sa imbunatateasca performantele tuturor cursantilor.

centrul de meditatii capri

Ideea unui astfel de centru de meditatii e una binevenita pentru ca:

– Selectia profesorilor s-a facut deja, nu mai e nevoie sa cautati la nesfarsit un meditator bun.
– Meditatiile se desfasoara la sediu si nu in diverse alte locatii si nici la domiciliile dascalilor, cum se desfasurau mai demult
– Preturile cursurilor sunt la vedere, transparente si nu sunt supuse negocierilor ulterioare.
– La meditatiile la matematica orele se pot desfasura in orice zi a saptamanii, in functie de programul fiecaruia.
– La engleza, insa se fac intrun anumit interval de luni pana vineri sau in orice zi a saptamanii.
– Desfasurarea meditatiilor in cadru organizat scuteste si copii, dar si cursantii adulti de eforturi suplimentare.
– Sedintele se pot anula, daca este cazul, dar doar daca profesorii sunt anuntati cu 24 de ore inainte, altfel se percepe taxa pentru aceasta.
– Feedback-ul este permanent.
– Meditatiile sunt pentru orice nivel.
La centrul de meditatii Capri se acorda si meditatii la matematica in vederea sustinerii de examene importante, dar si pentru inscrierea la facultate. Si cine nu ar avea nevoie de meditatii la matematica? In majoritate, elevii cauta meditatiile de cand s-a inventat matematica, cu exceptia celor pasionati de domeniu, care se descurca singuri.
Ce isi propun meditatiile la matematica? Sa deprinda cursantii cu analiza informatiei, cu gandirea logica si gasirea rapida de solutii la diversele probleme.
Totodata, pe langa meditatii la matematica, se fac si meditatii limba engleza. La fel ca si in cazul matematicii, oricine are nevoie de cursuri suplimentare la engleza. Engleza a devenit un obiect de baza, o limba de circulatie internationala, cu uz larg, cine nu stie azi engleza are din start un dezavantaj.
Cu ajutorul meditatiilor la limba engleza se pot imbunatatii vocabularul, gramatica si performantele in vorbit si scris, dar se pot obtine si certificatele de limba.

Daca nu ati auzit de Centrul de meditatii Capri de acum aveti informatia la indemana si puteti actiona in consecinta.

De limba engleza au nevoie si copii de la gradinita, dar si cei care deja activeaza in diverse domenii. Eu, tu, voi, toata lumea.
Inscrieti-va cu incredere la centrul de meditatii Capri, nu aveti decat de castigat.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *