Cum sa porti sutienele bralette pentru tinute de exceptie?

Traim in era in care femeile se pot exprima altfel prin tinute expresive. Daca inainte unele aspecte erau vazute ca semne ale indecentei sau a lipsei de bun gust, acum lucrurile stau cu totul diferit. Se pune mai mult pret pe creativitate, pe inovatie – iar tinutele ce vin cu ceva nou sunt din ce in ce mai apreciate.
Ca o continuitate a nevoii de autoexprimare, a luat nastere si moda popularelor sutiene bralette. Etalarea unui sutien cu un design aparte nu mai este ceva iesit din tipar, asa cum era vazut odata. Din contra, reprezinta amprenta modernismului, a unor tinute in trend. Se pare ca linia acestor modele este ceea ce se doreste a reprezenta mai mult decat necesarul sustinerii bustului.
Pentru ca noua etapa din istoria evolutiei sutienului bralette este in plina evolutie, mi-am propus sa iti aduc cateva noutati cu privire la acest element pur feminin si la provocarile de stil pe care le lanseaza in randul fashionistelor. De altfel, o sa regasesti printre randuri si cateva indicatii despre cum ai putea sa le porti pentru a iesi mai bine din anonimat, fara riscul de a parea caraghioasa.
Sutienele bralette – ce le reprezinta și cum le poti purta?
Unele ar spune ca acestea nu sunt sutiene in adevaratul sens al cuvantului. Nu este tocmai adevarat, in fapt fac parte din aceeasi larga categorie de piese de lenjerie intima, insa difera pe partea de stil. Daca modelele clasice purtate accentueaza parte functionala si practica, linia de sutiene bralette completeaza partea de stil, cea aspectuala. Accentul este pus pe forma, cea care poate evidentia trasaturile corpului si nu neaparat volumul acestei parti ale sale.
Este preferat pentru ca ofera o cu totul alta imagine tinutelor, indeosebi a celor care le lasa la vedere in proportii destul de mari. Cele ce includ elemente de dantela sau diverse materiale delicate si fine fac adevarate furori, in randul tinerelor mai ales. Pana si vedetele le includ in garderoba destul de frecvent si chiar la aparitii importante, publice.
Sutientul bralette in tinute cu decolteu adanc
Cu toate ca un decolteu adanc ar putea starni atentia partii masculine, deseori estomparea acestuia este preferata, pentru a nu o da in vulgaritate. In acest caz, un bralette constituie cea mai buna varianta de a nu incarca inestetic tinuta, ci de a o completa cu modernitate. Este fara doar si poate acea completare de design necesara, insa pentru necunoscatoare greu de intuit. Variante sunt multiple intr-o astfel de situatie. Dupa dorinta, poti alege intre un model cu accent pe linii, cu dantela, decupaje sau chiar un top satinat.
Bralette pentru piese vestimentare cu spate decoltat
Tot mai multa popularitate in randul sutienelor bralette castiga modelele care se expun in tinutele cu spatele gol. Totul capata un aspect cu totul aparte atunci cand goliciunea acestei parti este subtil acoperita cu un material fin, eventual dantelat sau din linii simple, precum cel specific sutienului bralette.
Poti incerca o astfel de combinatie in cadrul unui eveniment de seara, cand intentionezi sa porti o rochie cu spatele gol.
Indiferent de combinatiile in care alegi sa porti sutienele bralette, fii intotdeauna atenta la decupaje si asimetrii, pentru a nu lasa loc de greseli.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *