Storeexpert.ro, bursa rafturilor metalice

Aveam nevoie de o bursa a rafturilor metalice in Romania, mai ales de cand aceste spatii de depozitare sunt pe primul loc in topul celor mai eficente. Oriunde te-ai duce, vezi rafturi metalice fiindca:
-sunt reutilizabile, reciclabile si refolosibile
-au o durata mare de viata, adica le poti lasa mostenire sau le poti vinde ca produse second hand, recuperand o parte din bani
-sunt ultrarezistente. Nu au fost cazuri de prabusire cu marfa cu tot, nici in cazul unor seisme de intensitate considerabila.
-nu se uratesc, cum fac cele din lemn sau plastic.
-raportul calitate-pret este onest.
Acesta este adresa virtuala a primei burse de rafturi din tara si printre primele din lume: https://www.storeexpert.ro.
Ce inseamna bursa a rafturilor metalice? Distributia acestor produse indispensabile oricarei afaceri si activitati este dinamica. Nimic static, nimic rigid in sensul restrictiv al cuvantului. De exemplu, daca esti incurcat si le soliciti o parere referitoare la alegerea tipului de rafturi si amplasarea lor, nu-ti spun:
-Asta nu ne priveste pe noi! Nu ne asumam responsabilitatea, alegeti-le singur!

Ei se implica activ in tot ceea ce presupune proiectare, montare, distributie (aici este inclus si transportul), service si revizii periodice urmate de intretinere permananta acordata la cerere.
Cum sa existe bursa la marfuri care se vand probabil la bucata si au preturi fixe? Aici sta tot farmecul. Magazinul are marfa in functie de suma alocata investitiei de catre client. Este ca si cum cineva ar juca la bursa cat isi permite, numai ca in acest magazin nimeni nu pierde niciodata si in afara de produse excelente, castiga si un partener de nadejde pe termen lung.
S-ar putea spune, pe drept cuvant, ca magazinul mediaza intre nevoile clientilor si banii de care dispun gasind solutia ideala. La categoria bursa se posteaza anunturi referitoare la vanzare-inchiriere de rafturi second hand de diferite tipuri sau inchirierea de utilaje.
Sa revenim la magazin! Are in stoc rafturi nou-noute care stralucesc metalic, nu se oxideaza si nu se rup sau gauresc. Am putea sa le trecem la categoria premium.
Exista de asemenea si rafturi folosite, dar care arat bine si sunt inca bune pentru a fi aruncate la fier vechi si reciclate. Din principii economice nu trebuie sa se intampla acest lucru! Nu se poate irosi energia consumata pentru prelucrarea fierului, manopera, banii dati de primul client, banii celui de-al doilea utilizator.
Un lant intreg de economii se realizeaza cu ajutorul acestei posibilitati. Dar cei care nu au bani sunt opriti de la munca si afaceri?
Nu, nicidecum, fiindca pot lua rafturi in leasing. Le pot inchiria rapid, plata se face esalonat din momentul in care vor fi bani. Dinamic, dinamic, dinamic ca vremurile pe care le traim, asa se desfasoara aici totul.
Nicio amanare nu survine dat fiind ca se pleaca de la adevarul de viata:”Timpul inseamna bani, iar a abuza de timpul clientului inseamna a atenta la banii acestuia!”
Este bin e sa fii un om informat si sa stii de existenta bursei de rafturi din tara noastra, iar la nevoi sa recomanzi firma Storeexpert.ro si generozitatea ta nu va ramane nerasplatita!

bursa rafturilor metaliceLasă un răspuns