Unde gasesti sigur un avocat sa-ti castige procesul

Unde gasesti sigur un avocat sa-ti castige procesul

Ma amuza uneori cand vad doi oameni care au trait multa vreme impreuna si ajung la partaj, iar in fata instantei dau un spectacol grotesc ce dezvaluie tot ceea ce este mai urat in sufletul lor. De pilda daca pe lista bunurilor facute impreuna este o farfurie in plus, ce nu poate fi impartita, propun sa fie sparta, in loc ca unul dintre ei sa spuna: ”Ti-o cedez pentru clipele frumoase petrecute impreuna!”

Imi place sa ma duc detasata si sa analizez comportamentul oamenilor in fata instantei. De multe ori avocatul imprima si clientului atitudinea sa. Acea ura inversunata, acel :”O spargem! Nici eu, nici el!” sunt alimentate de multe ori de catre avocati.

Pumnul strans, amenitarile: ”Il bag la puscarie ca nu mi-a dat pensie alimentara la copil” sau ”Nu-mi da banii pe care mi-i toreaza!” pot fi atenuate cu mult tact de avocatul finut, diplomat ca impresia facuta pe scena legislativa sa fie una buna.

Avocatul poate fi decent sau scandalagiu sa vina clientii la el pe capete ca:”Uite , domnule, asta avocat! Nu i-a tacut gura si i-a facut pe toti din vorbe!”

Aparatorul poate fi un om impaciuitor sau o persoana care atata partile una impotriva celeilalte si face mult rau.

 

Tocmai de aceea, ca nivelul de civilizatie sa creasca in orice institutie, in special in justitie, avem nevoie de profesionistii de la motorgacanureci.ro.

De ce sa apelam la cei mai buni avocati din Romania?

  • Pentru ca petrec mult timp consiliind clientii. Nici nu realizati cat de importanta este consilierea. Este important ca avocatul sa-ti spuna ce conduita sa afisezi in fata instantei sa nu te faci de ras. Poti castiga procesul, dar iti poti pierde reputatia pentru totdeauna printr-o vorba aruncata la intamplare, prin comportamentul neadecvat. Am vazut oameni, care, desi aveau dreptate, erau asa de violenti verbal, incat au fost dezaprobati de intreaga sala. Un alt lucru pe care il face avocatul profesionist pentru clientul sau este ca il invata sa fie demn, indiferent de solutia data la dosarul sau.
  • Intocmesc si studiaza cu minutiozitate dosarele fiind atenti la toate piesele si la toate detaliile. Sunt meticulosi, profesionisti, perfectionisti, nu aplica niciodata principiul: ”Lasa ca merge si asa”, atat de caracteristic noua, romanilor. Nicio lege noua nu ii ia prin surprindere si nu construiesc vreo pledoarie plecand de la legi care s-au abrogate demult. Ei isi fac cu determinare ”temele”.
  • Sunt polispecializati. Nu exista vreo ramura a dreptului pe care sa n-o reprezinte cu succes. Aici te duci la sigur, nu ti se spune ca sunt specializati doar pe partaje, divorturi sau custodii, rezolva le fel de bine probleme ce tin de dreptul de autor, de mediu sau de dreptul muncii.
  • Tarifele practicate sunt oneste si nu se percep alte comisioane sau atentii. Am vazut avocatii care isi modificau prestanta in instanta dupa cum era clientul de atent. Ei au o atitudine profesionista, decenta, constanta si mai ales neconditionata!

Sper ca ati inteles ca la asa client, asa avocat si conteaza mult cine te reprezinta in instanta. Chiar daca ai dreptate, trebuie sa fii decent!

cei mai buni avocati

Unsplash.comLasă un răspuns