Usureaza-ti munca cu ajutorul elevatorului auto

Pentru toate service-urile auto, dar si pentru persoanele practice, care tin la masinile lor, recomand achizitionarea unui elevator 2 coloane, un echipament modern cu care iti poti usura foarte mult munca. Daca nu stiati (sau nu ati auzit), munca de care un elevator te poate scuti este atuul care il face sa fie atat de popular in randul service-urilor auto moderne, care se respecta!

De ce affirm acest lucru? Deoarece timpul de reparare al masinii se diminueaza considerabil in cazul in care este utilizat un elevator auto, indiferent daca acest proces se desfasoara intr-un service specializat sau in propriul garaj.

Caracteristici tehnice ale elevatorului auto cu doua coloane:

– Capacitatea de ridicare de 4000 kg – pot fi ridicate orice fel de automobile, microbuze si camionete.

– Inaltimea maxima de ridicare este de 1900 mm. Sub automobil pot incapea nu doar mecanici dar si utilaje sau masini care ar putea fi necesare in operatiunea de depanare.

– Inaltimea minima de ridicare este de numai 98 mm – pot fi efectuate si lucrari ce presupun o finete deosebita.

– Inaltimea totala a elevatorului este de 2824 mm, latimea totală este de 3426 mm iar latimea intre coloane de 2806 mm e mai mult decat suficienta pentru orice tip de automobil.

– Timpul de ridicare este de numai 40 secunde iar timpul de coborare este de 60 secunde.

– Nivelul de zgomot facut de aparat este 70 db (a) 1m.

– Greutatea sistemului este de numai 620 kg.

– Lungimea bratului elevatorului este intre 700-1050 mm, asigurandu-i o capacitate foarte buna de prindere.

– Lungimea braţului scurt, de 830-1250 mm, confera elevatorului cu doua coloane posibilitati excelente pentru prinderea maşinii.

Cum functioneaza elevatorul auto: este actionat de un grup hidraulic care asigura forta necesara ridicarii masinii, format din 2 cilindri hidraulici ce realizeaza presiunea de care are nevoie elevatorul, asigurand stabilitate la urcare si coborare. O pompa speciala este cea care actioneaza sistemul hidraulic, iar sistemul de sincronizare ce face ca cele doua coloane sa actioneze la ridicarea masinii in mod concomitent fara a exista niciun fel de decalaj intre acestea.

Asadar, iti poti usura munca daca alegi sa investesti intr-un elevator auto. Scutesti timp si bani pierduti pe la service-urile auto.Lasă un răspuns