02Feb

Cioca Diabolic sau nevinovat? de Adriana Oprea Popescu

Reading Time: 2 minutes

Cioca Diabolic sau nevinovat? Adriana Oprea Popescu.  Cartea ăsta stătea pe masa din sufrageria Liviei şi mi-a atras atenţia nu cu titlul, ci prin pata de cafea de pe copertă, am luat-o şi mi-am zis că trebuie să o citesc, mai ales că acum subiectul Cioaca îşi pierduse din notorietate. Îmi doream să-mi verific propria teorie asupra acestui caz şi cum puteam mai bine dacă nu apelând la scrierea unui om care-i stătuse aproape.

Cioca Diabolic sau nevinovat? Adriana Oprea Popescu

N-am să vorbesc mai jos despre ceea ce ştie toată lumea, ci despre percepţiile mele legate de carte. Nu mi-a plăcut că deşi era o scriitură a unui jurnalist abordarea a fost una subiectivă. Oprea Popescu îl judecă pe poliţist extrapolându-şi părerile după fiecare întâmplare pe care o trăiau împreună încercând să-l ajute pentru a-şi asigura materialul pentru carte şi nu pentru a ajuta în vreun fel ancheta. În ultimul ei paragraf jurnalista îşi numeşte cartea “mărturie”, o mărturie care să-i releve lui Patrik adevărul despre tragedia care i-a răpit mamă, dar din punctul meu de vedere, aceasta nu conţine decât speculaţii puţin probabile, interpretări personale şi adevăruri subiective care pot fi oricând dărâmate de alte şi alte descoperiri. Cioca Diabolic sau nevinovat? Adriana Oprea Popescu, o carte ce te va face să vezi câtă cruzime e în spatele unui zâmbet.

 

Un caz sinistru, cutremurator. Nu ma anteprenunt, dar cred ca acelei femei nu i-a fost deloc bine in preajma unui astfel de barbat si mai mult, in noaptea fatidica a disparitiei sale.

Ma spere gandul ca o minte elaborata poate induce in eroare un intreg sistem. Ma mir ca nu exista metoda de al face sa marturiseasca adevarul. As vrea sa cred ca acest caz va da o lectie criminalistilor si specialistilor, care pot sa gaseaca noi moduri de a actiona.

 

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice si sa va abonati la postari.

Cioca Diabolic sau nevinovat?

 

Sursa foto internet

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *