Citate Eu sunt Femeie

Citate Eu sunt Femeie

1.La sfârşit ne rămân amintirile şi greşelile.

  1. Când iubim sau ne simţim atraşi de un om, am face orice pentru a-l cuceri. De multe ori pierdem timp aşteptând, sperând la un miracol. Dacă un bărbat te iubeşte, te va alege pe tine în fiecare zi, de nenumărate ori. Omul potrivit este bărbatul care cere puţin, dar merită multă iubire, sprijin şi respect. Omul potrivit te ghiceşte dintr-o privire, n-are nevoie de multe cuvinte. Vă înţelegeţi prin şoapte şi atingeri: nimic nu este mai frumos. Nu poţi pierde timpul aşteptând un bărbat ce-ţi promite fericirea, deşi te face să suferi: când iubim, nu renunţăm Nu putem obliga pe cineva să ne iubească. Inima este nebună, îşi face de capul ei şi n-ascultă: câteodată nu realizează cât de mult risca, cât de mult doare să iubeşti un om şi el să nu înţeleagă. Dacă crezi că merită, lupta pentru el. Dar NU poţi pierde demnitatea. Nu te înjosi, nu te rugă de nimeni. Cine te vrea, nu te lasă să pleci! Cine te doreşte, nu pleacă de lângă tine. Bărbatul care te iubeşte n-are nevoie de un ultimatum pentru a înţelege cât de importanta eşti pentru el.

  2. Câteodată este bine să depui armele şi să laşi că lucrurile să vină de la sine. Dacă un om îţi este sortit, va rămâne lângă tine. Dacă viaţa îl duce departe, consideră-l o lecţie de viaţă, păstrează amintirile frumoase şi încearcă să uiţi tot ce a fost neplăcut. La ce bun să tot cari după tine decepţii, iluzii, promisiuni şi sentimente negative?

  3. Bătrânii sunt trecutul de care avem nevoie pentru a ne clădi un viitor mai bun.

Recenzia o găsiţi aici. Eu sunt femeie este o carte este de populară şi de bine cotata în acest moment. Literatura comercială şi uşor de parcurs,

Citate Eu sunt Femeie1 thought on “Citate Eu sunt Femeie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *