Citate Şi dacă e adevărat…

” A avea idealuri este un greu handicap.”

„Să identifici fericirea când se afla la picioarele tale să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe… şi a o păstra.”

Citate Şi dacă e adevărat

„Nimeni nu este proprietarul fericirii, uneori ai norocul să ai contract de închiriere şi să fi proprietarul ei. Trebuie să plăteşti foarte regulat chiria, altfel, eşti evacuat foarte repede.”

„O să plâng mai târziu. Durerea asta mă leagă de mama şi vreau să o păstrez. Ea era toată viaţa mea.”

„Dacă vrei să înţelegi ce înseamnă un an de viaţă, pune întrebarea unui student care a picat examenul de sfârşit de an. O lună de viaţă: vorbeşte-i despre ea unei mame care a adus pe lume un copil prematur şi-l aşteaptă să iasă din incubator ca să-şi strângă pruncul în braţe, teafăr şi nevătămat. O săptămână: întreabă-l pe un bărbat care lucrează într-o uzină sau într-o mână ca să-şi hrănească familia. O zi: întreabă-i pe doi îndrăgostiţi lulea care aşteaptă să se reîntâlnească. O oră: întreabă-l pe un claustrofob prins într-un ascensor în pană. O secundă: uite-te la expresia unui om care tocmai a scăpat dintr-un accident de maşină.Şi o miime de secundă: întreabă-l pe un atlet care tocmai a câştigat medalia de argint la Jocurile olimpice şi nu medalia de aur pentru care se antrenase toată viaţa.”

 

Citate Şi dacă e adevărat 

Sursa foto Libris.roLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *