Acasa » Despre lucrurile simple de Mihaela Rădulescu

Despre lucrurile simple de Mihaela Rădulescu

Despre lucrurile simple de Mihaela Rădulescu. Începuse bine, eram gata să cred că Despre lucrurile simple va fi o carte interesantă, însă Mihaela Rădulescu cu iubirea de sine excesivă reuşeşte să destrame până şi ideile bune.
După primele pagini am avut senzaţia că se va scrie despre lucrurile simple cu toate femeile de vârsta ce se afla în cumpene ori nu au niciun reper pentru a trece de crizele existenţiale, doar că, trecerea în revistă ale acestor aspecte este făcută succinit iar autoarea nu face altceva decât să vorbească despre ceea ce ştie mai bine, despre sine.

Despre lucrurile simple

Despre lucrurile simple pe care ea ştie şi poate să le facă.

Ea cea care îşi iubeşte trupul şi care are reţete de frumuseţe ideale. Ea care ştie să se pregătească cu trei zile înainte pentru o şedinţă foto.
Ea cea ambiţioasă care s-a ridicat de jos tocmai cu această trăsătură de caracter.
Ea cea care iubeşte cu mare patos pe cel care îi era soţ la acea vreme, Elan.
Ea cea care aştepta cu nerăbdare să fie mama şi s-a redefinit după ce-a dat viaţa.
Ea care îşi pune copilul în centrul universului arătându-I toată lumea.
Ea cu ambiţia ei de fier slăbeşte după alăptare.
Ea cu atuul de a fii persona publică ajunge în preajma unor oameni excepţionali.

Nu sunt lucruri pe care să nu le fi citit în altă parte, nici idei practice pentru o viaţă de vedetă, ci o sumă de laude la adresa ei.
Până şi înşiruirea de nume sonore că: Florin Iaru, Constantin Bălăceanu Stolnici, Florin Piersic şi multe altele nu face decât să îi afişeze lauda.
Nu am înţeles de unde entuziasmul cititorilor, eu una nu i-am dat mai mult de o stea, nu pot. E o carte ca o copie a unui jurnal de femeie simplă. Nu vă pierdeţi timpul dând valoare lecturilor care nu contează.

Nota mea 1 din 5. 

Cartea poate fi cumparata de pe Elefant.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *