Acasa » Planuri de lectură

Planuri de lectură

  • by
planuri de lectura

Planuri de lectura. Un pariu pentru carte. Am avut un Crăciun groaznic. Durerile crunte din zona lombară s-au întors şi nu m-au slăbit deloc ţinându-mă departe de toate fără nici o putere. Stăteam în mijlocul patului şi plângeam. De nervi. De durere. De dezamăgire. David mă mângâia cu mânuţele lui de fiecare dată, se lipea ca un pisoi de tot spatele meu şi stătea acolo ascultându-mi cuvintele. Citeam, citeam pentru amândoi.

De sfatul Ştefan am aflat c-am câştigat trei cărţi. M-am ciupit şi-am citit şi anunţul de pe facebook, da, câştigasem trei cărţi şi trei semne de carte. Îmi dorisem cu toată inima să câştig şi aşa s-a întâmplat. Era fericirea de după apogeul durerii

Anul ăsta m-am plâns constant că am neglijat cartea, filmul şi călătoriile şi simţeam nevoia să schimb ceva. Din dorinţa asta am pus un pariu pentru carte, să citesc 100 de titluri în 2015, atât pentru mine cât şi pentru pitic.

Îi citesc des, chiar şi cărţi care-i depăşesc vârstă, cea mai mare satisfacţie fiind limbajul în plină dezvoltare şi atenţia ce-i sporeşte mereu. Cu filmele aş face la fel, însă nu ştiu cum voi sta cu timpul, nu-mi mai place aşa de mult hazardul, dar dacă voi bifa tot 100 voi fi mândră foc.

Acum citesc cartea preşedintelui, Pas cu Pas şi mă străduiesc să văd săptămânal un episod din Downton Abbey… sper să păstrez ritmul. Sper sa pot duce acest gand la bun sfarsit. dar experienta anilor trecuti imi spune ca voi avea si pauze si chiar nereusite. Ca sa citesti sustinut ai nevoie de bani pentru carti, de timp liber si de echilibru emotional, in cazul meu.

Daca sunt trista sau dezamagita nu pot sa citesc deloc. Mi se pare ca angoasele ma acapareaza, dar e cazul sa incerc, nu?

***Va astept si pe actuala pagina de facebook pentru postari zilnice si sa va abonati la postari.

planuri de lectura

 

 

sursa foto unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *