04Feb

Planul de lectură a lui 2018

Reading Time: 2 minutes

Planul de lectură a lui 2018 stă sub semnul îndrăznelii. Am îndrăznit să mă provoc literar cu 120 de titluri, dar sper că până în decembrie să nu rămân dezamăgită că nu am ajuns nici până la jumătatea acestora.
Am ales 120 făcând o medie de 10 cărţi pe lună, număr rezonabil şi deloc exagerat pentru timpul de care dispun şi cheful pe care mi-l şi fac.
Doar că… habar nu am cum voi gestiona blocajele mele emoţionale care îmi vor fura până şi dispoziţia de a citi. Voi reuşi să le înlătur şi să îmi duc planul la final? Istoria provocărilor recente îmi arată că nu, însă vrea să pornesc optimist la drum. Pentru 2018 mi-am propus să nu las nici pesimismul, dar nici entuziasmul să mă încurce şi tocmai de asta cred că voi putea  să îmi duc la capăt îndrăzneala. Scepticismul din mine se întreabă constant cum voi citi 120 dacă în ani precedenţi nu am citit nici măcar 100? Răspunsul raţiunii vine aproape involuntar şi e cu răbdare şi perseverenţa, ieşind din zona de confort.

Intenţii potive am, gânduri bune am, planuri gata făcute, cărţi am găsit, blog cu cărţi nou-nouţ am. Începutul pare de bun, nu-mi lipseşte decât motivaţia constanta.
Şi motivaţia se susţine scriind. Îmi propun să scriu despre (aproape) fiecare carte ce-mi va trece prin mâini şi dacă pot să vă ţin la curent şi cu unele noutăţi editoriale.

Totodata voi reincepe şi concursul “Cărţi în dar”, probabil cu altă titulatura pentru a nu se confunda cu categoria Editurii All.

Planul de lectură a lui 2018  îl puteţi urmări pe profilul meu de goodreads.com sau mai jos în pagina de home şi aveţi toată libertatea să-mi atrageţi atenţia dacă nu-l respect. Sper sa nu fie cazul. Sunt optimista si ma bucur de starea mea.  E bine, nu?

Sursa foto unsplash.com

 

Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Planul de lectură a lui 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *