Totul despre accesorizarea cu ceasuri

Accesorizarea implica adaugarea de accesorii si elemente tinutei. Doar hainele nu sunt suficiente pentru a face tinuta perfecta motiv pentru care sunt necesare si alte elemente, ca de exemplu ceasuri.
Ceasurile au rolul de a completa o tinuta in timp ce aduce si alte beneficii persoanelor care le poarta si un interes vizual suplimentar din partea celor care privesc.
Oricum accesoriile pentru barbati nu sunt la fel de cautate ca si accesoriile pentru femei motiv pentru care ceasuri dama este o expresie mai des utilizata in cautari decat ceasuri barbati.
Realitatea poate fi uneori diferita si barbatii pot cauta accesorii la fel de mult ca si femeile. Accesoriile pentru femei include si brose sau ace de par si cercei pe cand pentru barbati ceasul poate sa fie singurul accesoriu care sa dea stil tinutei sale. Ceasurile fac viata mai practica si desi nu mai sunt necesare pentru ca exista telefoanele care afiseaza perfect ora inca sunt folosite pentru efectul pe care il genereaza asupra unei tinute. Cand vine vorba de accesorizare la barbati ceasul este cel care defineste stilul si care confera cu adevarat eleganta.
 
Ceasul este un accesoriu de care chiar si barbatii pot sa fie incantati si de cele mai multe ori chiar sunt mai ales cand ceasurile sunt masculine si transmit finete dar si putere in acelasi timp. Sunt elemente de tinuta practice si nu par deloc feminine sau foarte pompoase. De fapt sunt chiar opusul a ceea ce inseamna feminin si girlie. Toate vedetele cunoscute poarta ceasuri motiv pentru care si barbatii le adora.
Pentru barbati cel mai mult conteaza aspectul si desginul iar ceasul trebuie sa fie cat mai robust si sa nu transmita pic de feminitate. Barbatii apreciaza atat curelele de piele cat si pe cele metalice sau chiar de plastic. Un alt tip de ceas adorat de barbati mai multe decat de femei este ceasul smart care ofera numeroase functii suplimentare, inclusiv conectarea la telefonul mobil si raspunderea la telefon direct de pe cadranul ceasului. Sunt preferate aici si ceasurile cu afisaj fosforescent care se vad foarte bine in noapte.
 
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *