Cele mai anvelope din Bucuresti, la Auto Soft!

Cele mai anvelope din Bucuresti, la Auto Soft!

Daca nu stiati, aflati ca au trecut fix 131 de ani de cand au fost inventate anvelopele. Iar primul vehicul echipat cu pneuri a fost… o tricicleta! Era tricicleta fiului unui medic veterinar de origine scotiana, John Boyd Dunlop, care isi facea meseria in Irlanda. Ei bine, chhiar si doctorul Dunlop (daca s-ar reintoarce la viata) v-ar sfatui ca, daca aveti nevoie de anvelope în Bucuresti , sa apelati cu incredere la cei de la Auto Soft, care au patru puncte de lucru in capitala: in Baneasa, in Militari, in Dudesti, si in Fundeni. Veti gasi acolo mecanici auto tineri si entuziasti, care va vor ghida cu pricepere in alegerea unor jante si anvelope cat mai potrivite nevoilor dumneavoastra. Specialistii de la cele patru puncte de lucru ale Auto Soft – care sunt intotdeauna dotate cu aparatura de ultima generatie – va stau oricand la dispozitie atat pentru a va ajuta in alegerea anvelopelor si jantelor, cat si in ceea ce priveste serviciile aferente, care sunt intotdeaua de o calitate ireprosabila.
Indiferent de anotimp si de stilul dvs. de a conduce, la Auto Soft veti gasi cele mai bune solutii de rulare pentru orice tip de autoturism. Si veti mai gasi si o oferta completa si variata in materie de jante si de anvelope auto de pe piata romaneasca. Marfa este intotdeauna de foarte buna calitate, iar preturile sunt cat se poate de decente (pentru ca adaosurile comerciale sunt scazute), ceea ce permite o viteza de rotatie a stocurilor ridicata. Este bine de stiut faptul ca produsele oferite de Auto Soft pot fi achizitionate la acelasi pret atat la punctele de lucru din Bucuresti, cat si de pe site. Firmele cu parcuri auto medii si mari au si ele de castigat daca apeleaza la serviciile Auto Soft, pentru ca pot beneficia de preturi en-gros ca urmare a semnarii unor contracte de prestari servicii si furnizare de componente de rulare (jante si anvelope). Semnatarii unor astfel de contracte se vor bucura de reduceri de preturi si de prioritate in executarea comenzilor.
Trebuie, de asemenea, subliniat faptul ca una din principalele calitati ale specialistilor de la Auto Soft este promptitudinea – puteti fi sigur ca masinile dvs nu vor sta prea mult in service! Anvelope Bucuresti si ai masina in siguranta
anvelope bucurestiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *