De ce laptele din Alpi este cel mai bun

De cate ori ma gandesc la Alpi sau laptele produs aici imi vine in minte un film care mi-a marcat copilaria. “Heidi, fetita muntilor” realizat dupa romanul omonim al scriitoarei Johanna Spiry. Nu vad in fata ochilor decat acel copil frumos, cu bucle aurii ca de heruvim, cu obraji rosii ca merele coapte, ce soarbe cu pofta un pahar de lapte. Acel copil imi inspira imaginea sanatatii insasi. Asta cred ca isi doreste orice parinte pentru copilul sau.

Laptele este un aliment esential inca de la nastere. Daca o mama nu poate, din diverse motive, sa alapteze, sugarului ii va fi administrat lapte praf. Dar exista o formula de lapte praf care sa provina din Alpi? Exsita, insa mai intai o sa va spun de ce laptele din Alpi este cel mai bun.

Peste tot in lume sunt recunoscute fermele care produc lapte din acesta zona. Desi clima acestor munti este rece, este, in acelasi timp,  prietenoasa existand tipuri de vegetatie ce rezista la altitudini de peste 2000 de metri. Poluarea este minima in aceste zone, datorita perseverentei celor ce locuiesc aici de a conserva aceste locuri fara a produce stricaciuni. Astfel, este de notorietate faptul ca exista zone unde este interzisa circulatia cu motoare ce functioneaza pe baza de combustibil. Fermele sunt amplasate in locuri speciale, unde solul, apa, pasiunile si aerul sunt periodic verificate pentru ca producatorii de produse lactate sa fie siguri ca niciun aliment nu este contaminat. Solul are proprietati ce fac ca iarba consumata de animalele din zona sa fie bogata in elemente biochimice. In plus, animalele nu sunt stresate. Toate aceste carcateristici au ca rezultat un lapte mai mult decat bogat in vitamine, consistent si sanatos.

Si acum sa revenim la laptele praf ce provine din Alpi. Da, firma germana Topfer are astfel de produse. Fondata in 1911 de catre Max Topfer, compania a fost prima de acest gen care a produs alimente pentru sugari si copii mici in scop terapeutic. In stransa legatura cu nutritionisti si medici, Topfer a creat un adevarat imperiu ce, in scurt timp a devenit furnizor in intreaga Europa, apoi Asia si Statele Unite. Astazi este una dintre cele mai cunoscute companii din lume. Se deosebeste de multe altele prin faptul ca laptele din care se creeaza formula este din Alpi, un lapte sanatos, verificat, procesat in conditii de igiena mai mult decat stricte. Sediul companiei se afla in Dietermanstried, in zona Bavariei, inconjurat de natura. Toate cele enumerate mai sus fac ca laptele praf Topfer sa prezinte calitati exceptionale si o garantie incontestabila a perfectiunii. Si nu va faceti griji pentru pret. Daca pentru copilul dumneavoastra ati ales, impreuna cu medicul, sa folositi lapte praf Topfer va putem recomanda si un loc de unde puteti achizitiona o gama larga de produse pentru cel mic, pe langa aceasta minunata formula. Pe bebelusultau.ro, cu un simplu click, veti descoperi produse variate, la preturi de neegalat pe piata din Romania. Calitatea este garantata precum si profesionalismul serviciilor oferite de personalul ce va sta la dispozitie cu orice intrebare. Nu mai ezitati si alegeti minunatul lapte din Alpi de la Topfer!Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: