Pentru sanatatea bebelusului dumneavoastra: pompe de san si sterilizatoare pentru biberoane

Oricat  de reusita o fi compozitia laptelui praf pentru sugari, „Infant Formula” a fost, este si va fi tot un substitut. Nu este deci de mirare ca din ce in ce mai multe mamici prefera sa-si alapteze micutii, pentru a le intari bebelusilor sistemul imunitar si pentru a-i rasfata cu ceva bun. Cu adevarat bun! Din pacate, concediul de maternitate are numai patru luni, adica 126 de zile: 63 de zile in faza de prenatal si alte 63 de zile pentru lauzie. Din fericire, pentru acele mamici care nu vor sa intrerupa alaptarea s-a gasit – si asta nu de ieri, de azi, ci de vreun secol si jumatate – o solutie. Cum, n-ati aflat inca? Auuuu… Pai, despre pompe de san  e vorba!

Primul care a creat un dispozitiv de acest fel a fost un american, O.H. Needham pe numele lui. Iar pe data de 20 iunie 1854 i-a si fost acordat patentul cu numarul 11.135 de catre US Patent Office, echivalentul OSIM-ului de la noi. Ce e drept, pompele de san asa cum le se fac acum au aparut de-abia prin 1923, fiind inventia unui alt american, inginer de felul lui: Edward Lasker, care, pe deasupra, mai era si maestru international de sah si campion de GO. Amuzant ca astfel de dispozitive utile femeilor au fost create de barbati, nu-i asa?

Ei, dar sa nu va inchipuiti ca daca ati rezolvat in mod elegant problema colectarii laptelui la locul de munca, pentru ca sa va puteti rasfata micutul imediat cum ajungeti acasa, nu v-a mai ramas nimic altceva de rezolvat. Pai, cu igiena cum ramane? Ca microbii cei afurisiti sunt peste tot (mai ales in tastaturile calculatoarelor, ca veni vorba). Bun si atunci? Ei bine, si pentru asta exista o solutie: sterilizatoare biberoane ! Sterilizatoarele electrice nu sunt cu nimic mai prejos decat cecle de la spital: nu utilizeaza produse chimice, dar produce aburi fierbinti care „isi fac treaba” atat de bine, incat laptele ramane sterilizat timp de 24 de ore, daca este pastrat cu capacul pus. Si totul se rezolva in doar 15 minute!

Daca achizitionati, de exemplu, un sterilizator electric pentru 6 biberoane KidsCare KC102  de la Bebecarucior.ro, va veti asigura ca bebelusul dumneavoastra nu se imbolnaveste si se bucura in primul sau an de viata de „bunatatile” pe care i le daruiti!

 

 Lasă un răspuns