RomaniaTonight.ro m-a scapat de dormitul in masina

In conceptia soacrei mele voi ramane mereu barbatul necopt care i-a sucit mintile fiicei sale perfecte si a mai lasat-o si insarcinate pe deasupra. Trebuie sa recunosc insa ca ultima ei informatie m-a umplut de respect si ne-a scapat de dormitul in masina. Va dati seama ce scandal mi-ar fi facut sa afle ca sotia mea, insarcinata in 3 luni, a dormit in masina neavand o baie la dispozitie si confortul de care are nevoie o femeie in situatia ei!

Cum a inceput totul? Am hotarat sa plecam intr-o excursie de 3 zile pe Valea Prahovei, sa ne bucuram de aer curat si de peisajul argintiu-metalizat al iernii.

Initial m-am luat dupa prieteni si am zis ca gasim cazare la plesneala, adica la fata locului, ba putem sa si negociem, dar cand am vazut masinile circuland din Bucuresti bara la bara, am binecuvantat informatia pe care mi-a dat-o “mamica”.

-Fii atent! Tu nu pleci cu fiica mea, pana nu faci in fata mea de pe telefon rezervare cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier pe RamaniaTonight.ro!

Acum ma gandesc, cat de intelept am fost ca am ascultat-o. Hotarata, s-a apropiat de telefonul meu, si-a pus ochelarii si m-a urmarit pas cu pas sa definitivez cazare Valea Prahovei .

Cand a vazut Vila Camelia din Sinaia si a citit ca ofera conditii de cazare austriaco-germane, a spus ca acesta este locul potrivit. Vila si fiica ei aveau acelasi nume, in plus unitatea de cazare se afla in apropierea Castelului Peles si a avut ca model conditiile de cazare de la castel. Am dovedit empatie fata de ea gandindu-ma ca si eu mi-as dori ca fiica mea sa stea la povesti cu sotul ei intr-o seara de iarna in fata semineului si sa aiba acces la o baie de lux.

Gazdele organizeaza drumetii, seri de divertisment si la cerere aduc cina sau micul dejun in camera.

La cazare Predeal am rezervat o camera pentru ultima seara a escapadei noastre la Hotel Andy Predeal, unitate cu patru stele, care ofera confort de 8. Camerele sunt decorate in culori calde, in sali amenajate corespunzator se poate juca tenis si billiard, la cerere meniul este dietetic si se pune la pachet, daca pleci in drumetii.

Acum, cand prietenii mei se plimba din vila in vila si din hotel in hotel, ii dau mare dreptate soacrei in timp ce descui multumit camera rezervata de pe telefon…Lasă un răspuns