Scuterul electric te scuteste de stres si de cheltuiala

Rate this post

Prezenta scuter electric in viata omului aduce beneficii fizice si psihice incomensurabile. De pilda, sa anelizam simultan mersul cu scuterul electric versus mersul cu autobuzul:
-in autobuz mediul este extrem de toxic: gaze de esapament, miros de aer inchis, microbi, cand in oras circula epidemii, pe scuter respiri aer curat, iar microbii nu te ameninta in niciun fel.
-pentru autobuz platesti bilet la fiecare calatorie, scuterul consuma foarte putin. Este mult mai avantajos sa faci naveta cu scuterul electric la scoala sau la serviciu, decat cu metroul si doua-trei autobuze
-in autobuz risti sa fii jefuit de bunuri si sa ramai fara acte, iar refacerea lor da mari batai de cap si dureaza, pe scuter nimeni nu te jefueste. Calatoria cu scuterul electric decurge fara stres. In autobuz suporti disputele calatorilor, nervii si reactiile nepotrivite ale soferilor, muzica pusa de anumiti calatori certati cu legea si cu bunul simt. Mi s-a intamplat sa ma intorc intr-un autobuz plin de elevi galagiosi, care ne agatau hainele cu fermoarele de la ghiozdanele pe care le tineau in spate si sa ma doara ingrozitor capul, iar ei sa ne oblige pe toti sa ascultam manele.
-nu mai ingheti si nu te mai enervezi asteptand in statii. Cel putin 15 minute pierdeai in fiecare statie, cu scuterul economisesti timpul si mai ales nu te enervezi.
-viata sedentara a omului care se asaza pe scaunul din autobuz pana in statie (daca gaseste loc liber) este inlocuita cu o viata activa, cu miscarea atat de sanatoase.
Dbsolar vinde cele mai bune si cele mai ieftine scutere electrice. Va recomand sa va cumparati cel putin unul dintre ele la o familie, fiindca binefacerile lui vi le-am prezentat pe larg si argumentat.
In magazin exista scutere care costa 3100 de lei si altele care costa 3300 de lei.

SCUTER ELECTRIC Harley electric Chopper E-BIKE CITY COCO E Scooter se potriveste persoanelor ambitioase si originale datorita designului unic. Viteaza de 35 de kilometri la ora si autonomia pe o distanta de 35-40 de kilometri il fac sa fie dorit de multi cumparatori. Sistemul de franare este eficient fiind functional pe fata si spate cu disc hidraulic.
Anvelopele sunt solide si asigura rularea si pe strazi cu denivelari, cu viteze ceva mai mici. Scuterul care costa 3300 de lei este si mai avantajos fiindca are doua locuri. Aceste produse care asigura autonomia prin oras sunt disponibile in culorile alb negru si livrate la domiciliu pentru suma de 70 de lei.
Scuterul serveste si la efectuarea cumparaturilor sumare sau la plata facturilor si rezolvarea multor probleme administrative.
Oameni activi care tineti la linistea voastra si sanatate, cumparati scutere si veti putea evalua economiile in sume cu multe zerouri! In afara de lucrurile precizate mai sus, voi completa cu urmatoarele economii la care va ajuta scuterul:
-banii dati pe produsele de slabit si diete. Mijlocul de transport va ajuta sa slabiti natural.
-banii dati pe medicamente cauzate de microbi sau de nervii intinsi la maximum de tot ceea ce inseamna conditiile improprii oferite de transportul in comun.Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: