Sursa sigura de piese originale

Este la moda sa ai Bmw in Romania fiindca orice s-ar spune romanii au gusturi bune la masini, femei, locuinte si la mancaruri. Bmw este o masina frumoasa, rezistenta si puternica, de aceea sunt luate cu asalt atelierele in care se repara aceasta marca de masina, iar nevoia de piese auto pentru aceasta este foarte mare.
piese BMW originale se gasesc din belsug in magazinul online Apbservice, cel mai aprovizionat din tara.
Prima mea experienta cu ei dateaza de la inceput. Acum 15 ani aveam un bmw de care eram foarte mandru, pana in ziua in care motorul a inceput sa scoata fum. Ma rusina in trafic si facea sa-mi crape obrazul de rusine in fata cunoscutilor.
Perdeaua groasa de fum lasata in urma polua mediul si ce educatie puteam sa-i mai fac eu copilului in conditiile acestea? M-am speriat si mai tare, cand la bord mi s-a afisat mesajul: ”Check Engine”. Mi-a fost teribil de frica sa nu ma trezesc cu masina in flacari pe drum, de aceea am auzit de Apbservice si m-am dus repede sa-mi faca o diagnoza. Au raspuns prompt programarii de urgenta, iar diagnoza sigura aratat ca debitmetrul era problema.

Desi citisem pe internet ca este posibil ca la diagnoza sa nu fie depistata acesta defectiune, ei au vazut ce era in neregula cu masina mea.
Piesa nu era in stoc, fiindca este in topul componentelor motoarelor diesel care se strica foarte repede alaturi de volanta cu masa dubla, bujii incandescete , pompa de injectie, injectoare si turbine, dar peste doua zile au adus-o, iar masina mea a fost reparata.
De-atunci m-am decis sa fac revizii periodice ale masinii la ei, chiar daca intre timp am schimbat masina, dar am ramas fidel marcii. Ce am costatat eu in cei 15 ani de colaborare cu ei:
-sunt onesti. Ofera cele mai bune si responsabile servicii la preturi oneste.
Un tarif fixat initial nu este modificat din mers.
-au cei mai buni profesionisti si cele mai bune piese auto, de aici vine si gradul mare de satisfactie al clientilor, peste 98%
-tin pasul cu tot ceea ce apare nou in materie de tehologie, cum ar fi sablarea chiulasei, fara demontarea acesteia, diagnoza computerizata.
-asigura tractarea masinii la service, daca este nevoie si trimiterea tuturor pieselor comandate la domiciliu, fara sa se conditioneze vanzarea acestora de reparatii la atelier
-site-ul este bine structurat ca clientul sa poata sa se informeze de la domiciliu. Din respect fata de acesta, se pot face de acasa programari sau comenzi pentru piese, se pot trece in revista toate lucrarile oferite clientilor cu un singur click.
-lucreaza fara intarzieri. De aceea au introdus sistemul programarilor ca nimeni sa nu mai astepte.
-exista multiple posibilitati de conatact: telefonic, prin e-mail, prin formularele online.
-raspund prompt la solicitari.
Avand in vedere toate acestea, va pot spune care sunt in mod cert hotararile mele legate de viitor:
-voi detine mereu o masina bmw, fiindca sunt cele mai tari din lume
-voi comanda piese numai de la Apbservice si voi face reviziile si reparatiile masinii tot la ei fiindca sunt cei mai buni din tara.Lasă un răspuns